Sayfa 385/1000 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. Merkez uyandı. Gözümüz aydın.

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam bekleniyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez Bankası / Son dakika

Ülkemiz ekonomisine ilişkin makro göstergeler koordineli politika adımlarının etkisiyle dengelenme sürecinin devamına işaret etmektedir. Öncü veriler ilk çeyrekte yurt içi talepte ılımlı bir toparlanmanın gerçekleştiğini göstermektedir. Mal ihracatı ve turizm talebindeki güçlü seyirle birlikte net ihracat büyümeye yüksek katkı vermektedir. Bu çerçevede cari dengedeki iyileşmenin hızlanarak sürmesi beklenmektedir.

Ekonomik dengelenme sürecinde para politikası fiyat istikrarı hedefi doğrultusunda şekillenirken maliye politikası ile güçlü eşgüdüm enflasyonla mücadeleyi desteklemektedir. Diğer taraftan, Merkez Bankası rezervlerini güçlendirme politikasına kararlılıkla devam etmektedir. Bu doğrultuda, geçtiğimiz yıl finansal piyasalarda yaşanan oynaklıklar sonrasında rezervlerde artış trendi gözlenmiştir. Brüt rezervlerde yaşanan dalgalanmalar ise olağan işlemlerden ve dönemsel unsurlardan kaynaklanmakta olup öngörülmeyen bir durum söz konusu değildir.

Finansal piyasalarda gözlenen oynaklıklar ve sağlıksız fiyat oluşumları yakından takip edilmekte olup para politikası ve likidite yönetimine ilişkin tüm araçlar, fiyat istikrarını sağlamak ve finansal istikrarı desteklemek amacıyla kullanılmaya devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur
    Yabancılar ve bazı bizler kamunun beyanlarına güvenmiyor ve inanmıyorlar.

Geçen yapılan vergi indirimlerinin uzatılma beyanatları bile olumsuz karşılandı.

Bütçenin dahada açık vereceği yönünde düşünümler arttı.u
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Kala kala bir hafta kaldı.

zamlar yağmur gibi gelecek diyenlermi durumu bilecek.

Yok uçacağız diyenlermi?

Ben hep aynı yerdeyim aynını deneyerek sonuç hep aynı olur.

Rant,beton,spekülasyon yani gıda başta olmak üzere.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Kala kala bir hafta kaldı.

zamlar yağmur gibi gelecek diyenlermi durumu bilecek.

Yok uçacağız diyenlermi?

Ben hep aynı yerdeyim aynını deneyerek sonuç hep aynı olur.

Rant,beton,spekülasyon yani gıda başta olmak üzere.
    Keşke ekonomik krizle, fakirlikle ve zamlarla kurtulabilsek, durum daha ciddi ve kötü, ülkenin geleceğine dair en ufak bir umut yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dolar/TL en dusuk 5.5691’i gördü
    5.6528’i gördük yeniden

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cafe Trend&amp;Trade

Kap : Ral Yatırım Holding A.Ş.'nin (Ralyh) paylarının Yakın İzleme Pazarı'ndan Ana Pazar'a geçmesi için yapılan başvuru Borsamız tarafından Kotasyon Yönergesi'nin 36. maddesi çerçevesinde değerlendirilmiş olup, Şirket paylarının 27/03/ 2019 tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir

Japonya'da Nikkei 225 endeksi, Noel günü gerçekleşen yüzde 5 düşüşten sonra bugün 2019 yılının en büyük düşüşünü yaşadı.
    ABD'de cuma günü yaşanan düşüşü izleyen Asya piyasalarına paralel,
    Nikkei endeksi de yüzde 3 düşüşle 20977,11 puana indi.
    Cuma günü Wall Street'in 3 ana endeksi 3 Ocak'tan bu yana görülen en büyük düşüşü yaşamışlardı.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 385/1000 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •