Sayfa 385/655 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bugün işc kararlı, halk ve vakıf bizi karıştırmayın bu işe diyor, sanırım onlar gelmeyecek. akbank ise işc ve garan için ikiniz ne yaparsanız bende onu yaparım diyor, yani şimdilik söz sahibi garan, garan ise 1 deneme yaptı ama bunun vobu var varantı var açığı var, karar vermesi zaman alacak, garan tekrar 6,99 çalışması hoş olmaz. stop olmak gerekir.
    kademe kademe her şeyi yazdım, umarım izleyen faydalanan olmuştur. bakalım şimdi nereden döner. garanda 6,99 tek bir sefer döndüğünde işi bitirdi. garan önemli eleman olmaya devam edecek. diğer bankalar onu izleyecek. acıkcası bir kapanış tahminim yok, bu satış neden geldi anlamak lazım. yaz yağmuru gibi.

Ermenistan bakanlığı su24 uçağımızı Türk f16 ları düşürdü demiş.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ermenistan bakanlığı su24 uçağımızı Türk f16 ları düşürdü demiş.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    enerjinin bu kadar hızlı alınması ilginç, birde gercek olsa kim bilir neler olacak.

4. akbank garanti ve işc muhtemel bir telekom satışı üzerine sert çıkışlar yapabilir...
    telekom gibi bir borçlu devin bankalar tarafından yönetiliyor olması sonucu bilançosunun düzeltilmesi olası bir satış öncesi hareket bence..
    akbank %20 pay ile en büyük ortaklardan birisi...
    yıllar önce %55 i 6.5 milyar dolara satılmıştı..
    kabaca 10 milyar dolar dersek dip fiyat için..
    sanırım akbankın verdiği kredi 1.5 m dolardı
    500 m dolar kar yazar ve daha önemlisi parasını kurtarmış olur...
    akbank%20 ve garanti%12 işc%7 böyle bir durumda sahiplik oranlarına göre diğer bankalardan pozitif ayrışır..
    ben 12 aylık bilanço ile birlikte satışın gerçekleşeceğini düşünüyorum..tabi ki global riskler de azalırsa .

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

5. Banka thy yada koçhol almanın vakti ne zaman gelecek, yada alıp beklemenin vakti ne zaman gelecek. Bireyselden çok genel manada bir swot analizi yapalım. Şimdilik bankalarda kredili günlük alıp satan kademeye açığa long short varanta oynayan sayısı alıp bekleyenden daha çok.

1. Swot analizine çöp hisselerle başlayalım. Son 1 küsür yıldır çöp hisselerde yedik içtik eğlendik, bunlardan birisi sizi yakalarsa bırakmaz, sahibi olursunuz, artık ayrılma vakti yaklaştı.
    2. Çöp hisse dediğimiz bilinmeyen yada dolaşımı az olan hisseler, örneğin bir penguen gıda aynı anda twiterde 3-5 üstat denilen kişiler tarafından çizilip servis edilebililiyor ve onun piyasa yada defter değerine veya özellikle fiyat kazancına bakan yok. Abi sistem al verdimi, sat verdimi bakılıyor. Ama 2 liralık senet 6 liraya geldiğinde, aniden enerji boşalması ile sonsuza dek 2 liraya inebilir, tarihde örnekleri çok
    3. Yabancı bankalarda çok sattı, azda olsa bankalarda geri alıma geçildi. Bankalar yukarıda anlatılan çöpleri domine eden ana yapı olduğu için bir şekilde onlar olmadan sistem dönmez. Bu da değersizliğin sürdürülebilir olmasını imkansız kılıyor. Para nihayetinde güven arar.
    4. Banka diyoruz ama bunu içi dolusu var, içi boşu var. krizin faturasını en az 5 yıl ödeyecek olan halkbank vakıf ve ziraat bankasında bir değerleme görmek hayalden öte gitmez. Endeks eski rakamlarla 130-140 bine gelirse varlık fonu bankalarıda bir iki kademe değerlenir.
    5. Akbank topiğine yazıp akbank özelinden bahsetmemek olmaz. Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi bir telekom satış hikayesi akbank üzerindeki baskıyı azda olsa açıklayabilir ve banka gibi kurumlar kredi evrdiği şirketleri satın almak istemez. Bir şekilde aldı ise rehabilete ederek satmak isterler. Kar zarar rakamlarına bakıldığında telekom bankalar tarafından rehabilite edildi. Bu durumda telekomu haririye satanlara ve hariri gibi içini boşaltıp kaçanlara kapak olsun. Şahsen bende bankalar aldıktan sonra tüm faturalarımı turkcelden çekerek telekoma geri döndüm. Telekom bu sıralar kaliteli iş yapıyor, verdiği internet paketi son demine kadar doğru ve kullanışlı. Turkcel bu ülkenin sanırım sahibi gibi en büyük soyguncusu olmaya devam edecek. Zaten haram para ile gemi yürümediği için mehmet emin beyazmehmet batmadı mı.
    6. Usd kurunda tüm dünya düşerken biz tersine zirve yaptık, ülke olarak daha fazla batırılamayız, TL varlıklar bir süre sonra ilgi çekmeye başlayacaktır. İlk hareket bankalarda görülebilir.
    7. En önemlisi ise faiz artışları, ekonominin işleyişi ters yüz edilerek enflasyon sonuç faiz sebep gösterildi, ama bunun doğru olmadığı faiz artışı ile kabul edildi. Daha fazla riske atmamak adına, imf ile görüşmeler, ekonomi yönetimde değişimler dahi görülebilir. Uçunda ülkenin kaybolması var, bunu malaasef ilk günde göremediler, lübnan örneği gibi ülke moratoryum ilan edeceği güne kadar da beklemeyecekler. Çünkü ülkeden bu duruma dur diyecek yeteri kadar muhalif ses ve güçlü bir halk var. Erken olmasada normal secimlerde çok ciddi bir değişim kaçınılmaz. Bu değişim olmadan çözüm yolları aranacaktır.

Özetle aşağıda 4,60 riski var olsa da AKBANK bu analiz ile rahat bir süreç geçirmeyi kısmen garanti edebilir.

6. indirimler indirimler?resmi gazete

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Garanti bankasında da benzer durum var, ama şimdilik en iyi yabancı alımı akbank üzerinde görünüyor. Faiz artırımında süpriz yapan ekonomi liderleri, dolar nedeni ile beklediğini bulamadı ama bugün belki daha somut açıklamalar bankacılık sektörünü pozitif etkileyebilir. Akbank için 5 altında 2-3 saatlik kapanış bende stop yeridir. Ama akbank bekleme hikayem başka. Sat al yada al sat yapmadan olmaz. Şayet 5,11 üstüne çıkarsa bir 5,40 ihtimali var. Ama sanki carfur gibi 2-3 ay önceden olta attık, biz carfuru aldığımızda 7,3 du 7,20 den zor sattık kaçtık, şimdi 30 lira olmuş. Akbank da sessizce bu 2-3 ayın gecmesini beklemem lazım. Aşağıda bir ikinci 4,80 dip tehlikesi var mı, evet var. Oraya gitme garantisi olmasa da var.
    Sn.KIZILDAĞ
    Crfsa örneği vermişsiniz. Buna benzer en az 5 hissem vardı.Şubat tan Eylül arası. Herbiri 2-3 ' e katladı; ama ben sattıktan bir-iki ay sonra. İşi daha dramatik hale getiren de; herbirinin yükselişi bendeki sıraya göre oldu.
    Yani a yı sattım yükseldi; b aldım b yi sattım yükseldi. Böyle bakınca dehşet bir marj kaçtı.
    Tek şey sabırsızlık. Bakınca ah ediyor insan ama buna da takılıp kalmak depresyona sokar. Ha hiç almamisim ha satınca yükselmiş farkı çok yok. Ama yine de gözü ister istemez onlara kayıyor tavan giderken.

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Sn.KIZILDAĞ
    Crfsa örneği vermişsiniz. Buna benzer en az 5 hissem vardı.Şubat tan Eylül arası. Herbiri 2-3 ' e katladı; ama ben sattıktan bir-iki ay sonra. İşi daha dramatik hale getiren de; herbirinin yükselişi bendeki sıraya göre oldu.
    Yani a yı sattım yükseldi; b aldım b yi sattım yükseldi. Böyle bakınca dehşet bir marj kaçtı.
    Tek şey sabırsızlık. Bakınca ah ediyor insan ama buna da takılıp kalmak depresyona sokar. Ha hiç almamisim ha satınca yükselmiş farkı çok yok. Ama yine de gözü ister istemez onlara kayıyor tavan giderken.
    en güzeli almamak, aldığında aklına geliyor. Taze Kuruyu 15 haziran da cafede yazdım, iyiki almamışım, alsaydım satsaydım bir bela, yada oradan 3-4 milyon para kazansan oda bela, böyle daha iyi. AKBANK'ı bekliyoruz, sabırla.

Sayfa 385/655 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •