Sayfa 386/809 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Sn. Spenc bilir

Geçen sene biz de yaşamıştık buna benzer. Herkes %30 yukarı gidiyordu biz geriye %30 gidiyorduk. O kadar topla topla en son Sabancı'nın halka açık olmayan kısma kadar gelmişiz

2.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Sn. Spenc bilir

Geçen sene biz de yaşamıştık buna benzer. Herkes %30 yukarı gidiyordu biz geriye %30 gidiyorduk. O kadar topla topla en son Sabancı'nın halka açık olmayan kısma kadar gelmişiz
    Aynen sn poem bir yerlerden dönecektir ama o donus yerini kestirmek önemli. Gerçi yine umrumda değil diyecem. Ayıp olacak. Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aynen sn poem bir yerlerden dönecektir ama o donus yerini kestirmek önemli. Gerçi yine umrumda değil diyecem. Ayıp olacak. Ytd.
    Dönerse yine %30 inerse de artık korkutmaz beni. Ama yine belli olmaz burası BIST

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    İyi ki almışım hadi bilanço bi kıyak da sen yap tango ve cash iyi oldu spenc. Tango da cash de bugün at üstünde ötüken bozkırlarında koşuyorlar
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

5.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    İyi ki almışım hadi bilanço bi kıyak da sen yap tango ve cash iyi oldu spenc. Tango da cash de bugün at üstünde ötüken bozkırlarında koşuyorlar
    Hocam sen spenc kafasını takip etme kaç yıl oldu benim. Sonra yormasin bunlar seni. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Dönerse yine %30 inerse de artık korkutmaz beni. Ama yine belli olmaz burası BIST
    Ayrıca sabancı. Ytd

7. Gelsin şu bilançoda satıp kenara çekileyim biraz yahu valla BİST herkesi batıracak Ne saçma hareketler böyle

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Gelsin şu bilançoda satıp kenara çekileyim biraz yahu valla BİST herkesi batıracak Ne saçma hareketler böyle
    Hedef bilanço mu? Beklenti olayları mi yani ytd.

Sayfa 386/809 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •