İstanbul taşınmaz satışları %50 arttı son ay ilginç olan Büyükyalı da 90 adet satılık ilan vardı sarı sitede 20 ye düşmüş büyük bir azalma var.. Yeni konutlara ilgi fazla büyük ihtimalle..
Bir dost
İstanbul taşınmaz satışları %50 arttı son ay ilginç olan Büyükyalı da 90 adet satılık ilan vardı sarı sitede 20 ye düşmüş büyük bir azalma var.. Yeni konutlara ilgi fazla büyük ihtimalle..
Bir dost
Her zaman söyledim balmumcuda geç kalındı diye ahmet bey strateji hatası yaptı. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Benim kafam karışık bu adamda ucuz hisse toplama sevdası oldukça her şey gecikebilir.... bu sene 3 milyarı aşan net kâr bekliyorum Allah aşkına bist 30 hariç hangi sanayi şirketi yapacak bu kârı bu çarpanlar nedir..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yeni ihale olmadı, şimdi eski ersalaramı bel bağladınız..;-)))
Hani bunlar geçen Eylül'de büyük projeler açıklayacaktı..??
Utanmadan bunu duyurdular ve hale tek proje yok meydanda..!!!
Alınan iki büyük ihale var, atılan temel yok, üç tane truzim arsası var atılan temel yok, üçten fazla konut arsası var atılan temel yok..!!!
Bunca varlıkta yokluk yaşatan bir yönetime bir de işini çok iyi biliyor diyorsunuz ya pes diyorum..;-))
Adam var olan kârı yok ediyor, eldeki imkanları yok ediyor, fırsatları pas geçiyor, ve hala başarılı..;-))
Gerçi yapılanı gizleyip son ana kadar milleti ap.tal yerine koymayı çok iyi biliyor, orası kesin..!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!?
Yine sus pus ,yine diyecek lafları yok..!!
Çünkü dertleri doğruları konuşmak değil, algı yaratıp hayal satmak..!!!
Geçen yıl Ekgyo nun peşkeş çekip, ben yemedim buyur sen ye deyip verdiği 350 büyükyalı bölümü olmasaydı doğru dürüst kâr olmayacaktı, kârın çoğu bunlardan ve Göktürk ten geldi, hepsi yıllar önce başlanmış işler..!!!
Değerleme kârı ile hisseyi pazarladı millete şimdi şişmiş fiyatı yedire yedire sindirme derdindeler..!!
Daha fazla yükselmesin diye de yeni işleri geciktirip duruyorlar..!!!
Bedelsiz verilene kadar da tek iyi haber vermezler, sonra yeni keklik avına başlar Ahmet efendi ve saz arkadaşları..;-))
Adam olun diyoruz ama nafile, bunlar başkasının sırtından geçinmeye alışmış asalak gibi yaşamayı marifet sanıyor..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Koca forumda sen ben ve o kalmışız..;-))
Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
11.Muratblsk, sakura
Yer İmleri