Sayfa 388/711 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. Arkadaşlar size bir ipucu vereyim; gözde girişime ait olan şirketlerin internet siyesine girin ve bakın hepsinin altında yıldız holding amblemi vardır. Çoğunluk hissesinin olduğu şirketlerde.makina takımdada bu böyleydi. Şuanda girin bakın makina takımda kaldırulmış! Kümaş tada durum böyle. Üşenmeyin bakın.

2.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Arkadaşlar size bir ipucu vereyim; gözde girişime ait olan şirketlerin internet siyesine girin ve bakın hepsinin altında yıldız holding amblemi vardır. Çoğunluk hissesinin olduğu şirketlerde.makina takımdada bu böyleydi. Şuanda girin bakın makina takımda kaldırulmış! Kümaş tada durum böyle. Üşenmeyin bakın.
    Teşekkürler sayın Hitit [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. Rica ederim sn sancaktar. 😎

Güzel bir açılış ile başlayacağız inşallah

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

5.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Arkadaşlar size bir ipucu vereyim; gözde girişime ait olan şirketlerin internet siyesine girin ve bakın hepsinin altında yıldız holding amblemi vardır. Çoğunluk hissesinin olduğu şirketlerde.makina takımdada bu böyleydi. Şuanda girin bakın makina takımda kaldırulmış! Kümaş tada durum böyle. Üşenmeyin bakın.
    Hadi hayirlisi, satış yakin o zaman. Sancaktar bey mali yeni sahibine vermenin vakti mi acaba? Ancak boyle bir haber bu hafta duşse bile belki 1 bilemedin 2 tavan ceker.

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ne yani maktk satildimi! Ytd..

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ocak/2017 Günlük grafiği formasyon sonucu % 100 getiri.

Ekim /2017 Haftalık grafik. aynı formasyon bakalım tarih tekerrürden ibaret ve formasyon sonucu aynı mı olacak?

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

Bahsedilen birleşme işlemi olursa bu hisseyi düşünemiyorum.tahtayı izliyorum aşağı verse sakal yukarı çıkarsa bıyık misali olmuş.Artık kendileri bilir.YTD

Sayfa 388/711 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •