Artan maliyetin ne olduğunu biliyordur herhalde herkes diye düşünüyorum... Şirket ortakları ve yöneticileri açık açık söyleyemez bunu, bir daha iş bulamazlar iş yapamazlar. Ama herkes biliyor.
Bu kadar çok kişi zarar görürken, en önemlisi de müşteriler zarar görürken, kim yarar gördü bu işten...
Evet, maalesef hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız 4 numaralı sırada oturan kişiler. yani uçağın ayrıldığı bölgede koltuğu olup, uçaktan düşen kişiler. Gerçekten çok talihsiz, ve insanın kalbi acıyor.
Aynı mesajda maddi konulara girmek, çok üzücü ve kalpsiz gelse de, kısaca yazmak istedim.
Bilanço ile F/K konusunda kesinlikle haklısınız. Bu konuda bir çalışma yapmayı da düşünüyorum. Analistlerin konsensüsü geldi mi acaba?
Foreks tahminleri en düşük 78,5 milyon zarar en yüksek 154 milyon kar şeklindeydi ortalama tahminde 51 milyon , ben 100 milyon üzeri bir kar açıklayacağını tahmin ediyorum hem yurtdışı yolcu artış , hem yeni uçakların maliyet avantajı 2018 son çeyreğe göre , ayrıca 2018 son çeyrek zarar da olmayacağı için , fk avantajlı olacaktır ,yeni uçaklar geldikçe maliyeti yüksek 737-800 den kurtuluyorlar anladığım kadarıyla , eski yeni uçaklar arasında %15-20 maliyet avantajı oluyor , ayrıca koltuk kapasitesi fazla 321 lerde gelmeye başlamıştı galiba ,
Bugün neden THY ye ayak uydurmadı sizce ?
Yer İmleri