akbankın başbelası CITI 887 MİLYON LOTA ÇIKMIŞ YAKLAŞIK 20 MİLYON LOT ALMIŞ GÖRÜNÜYOR. bankalarda en çok yabancı girişi AKBANKTA .İNŞALLAH HAREKET BAŞLAR.
akbankın başbelası CITI 887 MİLYON LOTA ÇIKMIŞ YAKLAŞIK 20 MİLYON LOT ALMIŞ GÖRÜNÜYOR. bankalarda en çok yabancı girişi AKBANKTA .İNŞALLAH HAREKET BAŞLAR.
Ünal Aysal sen de gel.
TKURU 324 hayal gibi, 495 bekleyenler var.
https://t.co/0WbrgyVicY?amp=1
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Elliot analiz sistemi yada sayım sistemi. Sayım derken 1 den 5 kadar sayıyor karar veriryor 6 yada 7 saydıklarını görmedim ve son 2 yıldır sayımlar her zaman patlatıldı. Aşağıda bir alıntı var bu işe gönül veren analist bir arkadaşın yazısı. Bakalım bu hafta borsada bizleri neler bekliyor. Şahsen ben fiyata bakmayı ve karar vermeyi tercih ediyorum. Etiketlemeye şelale yazmayı unutmamış......: (Duydunuz mu zilin sesini trump ky ye tepeden son gelgel cagrısını yapıyor.kendi ky sına mal kitlemek icin abd acılısını beklediler yıkmak icin .tabi haklılar büyük para orda.sarhosluk tepesindeyiz.Şelale...#bist100 #xu100 #borsaistanbul #BORSA #endeks) .......bence endeks üzerinde bir emek var, az az oluşan yabancı girişi de umut vermeye devam edecektir.
PAZARTESİ GÜNÜ BUNU YAZMIŞIM, dün kısmen düzeltme ile geçti, 5,27 üstü güzel rakam olurdu ama vermedi. Başımdan gecen ufak bir olayı anlatayım. 7,40 dan teknosa aldım, 50 bin lot. tekno 7,50 oldu satmadım, 7,45 de verdim, senet 6,96 liraya çok hızlı düştü, 7 liradan tekrar aldım ama bu kez az aldım. ilk tavanda verdim, şimdi tekno üçüncü tavanı yapıyor. Akbank gibi bir senette 3 tavan görmek zor ama 3 taban görmek kolay.
Neyise konumuza dönelim. Endeks Eliiot sayımcılarının yazdığı gibi dün gevşedi, elliotcular diyor ki bugün yarın yükseliş sonra 90 binlere iniş var. Olur olmaz bilmiyorum. Ama ben akbankta o bomba haberi 1 yıl beklemeye devam edeceğim. Tahminen 1 yıl sürmez usulen 1 yıl diyelim.
Yer İmleri