Sayfa 39/544 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 4345 madde; 305 - 312 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by Maximum26 Yazıyı Oku
    Hesap sormak istediğim, bildiğim gizli kapaklı işler var,
    sadece boşluğa haykırıyorum şuan..
    ben köprüyü gecmeden o köprüyü patlatmak istemem.
    71-72 yaşında... Kuş ötmez kervan geçmez.. bu dünyasını yakan öbür dünyasını düşünmeyen diyordum.. artık demiyorum çünkü Allah inancı olduğunu düşünmüyorum.. Bu yaşta bukadar kirli iş olmaz be kardeşim.. inancın yok orasını anladık, insanlığın hiç mi yok. Kayınçoya selam söyle.. hediyelik için yakında mekanına uğrayacağım. UNUTMA!!
    "GERÇEKLERİN ER YA DA GEÇ ORTAYA ÇIKMAK GİBİ BİR HUYU VARDIR."
    Oğlunda var bi şeylik

Ya kızı Sibel zorlu

Bu nasıl bir aile hiç birisinden çıt yok

Bu kadar yatırımcım var deyip bir açıklama gereği yok

Çünki onların hayatları hep güzel

Ah Kemal bey bu nasıl vurdum duymazlık nasıl bir oğlan çocuğu dünyaya getirmiş rahmetli mazhar zorlu. O olmazsa idi bu hisseye bulaşmazdım. Yaktın bizi Kemal zorlu

Şimdi kesin bu olanlardan dolayı kemikleri sızlıyordur

Mekanı cennet olsun rahmetli sorumluluk Sahibi çok mütevazi Babacan adamdı
    Bugün cuma günü herkese hayırlı cumalar tüm geçmişlerimizin mekanı cennet olsun.

2. Aylar önce spkya eplasın neden sermaye artışı reddedildi diye sormuştum

Bugün aldığım cevap

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrasında; "Bu madde çerçevesinde yapılan inceleme neticesinde başvuruların onaylanmaması hâlinde bu durum gerekçesi belirtilerek ilgilisine bildirilir." hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda söz konusu hususta Şirket'ten bilgi alınması mümkündür.

Değerli Şirketimizden bilgi alabilen oldu mu

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

3. SPK YA söylemek gerekir
    şirkete soruyoruz ama cevap vermiyor diye

4. Tekrardan şirketimize sorduk spk'dan aldığımız cevaba binaen. Bakalım cevap gelecek mi

Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

5.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    Son bir yılda piyasaya yaklaşık olarak 210 milyon liralık eplas hissesini arz ettiler

A
    Dolar Kuru ortalama 10,5 TL den tutsak 20 milyon dolar eder çünkü paçal oldu [emoji16]

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Şu bilirkişi raporunu bir görebilseydik.

12 Milyon doların izini finansal tablolarda süremiyoruz.
    Fakat bilirkişi raporu paranın eplas ve bağlı ortaklarına aktığını gösteriyor.
    Nasıl olduğu muhtemelen bilirkişi raporunda yazıyor.

Bilirkişi raporunu nasıl görebiliriz?
    Hisseleri bloke edip belgesi ile ilgili mahkemeye gidip dosyasından istenebilir.
    Verirler mi bilemem, aklıma başka yol gelmiyor.

Diğer yol SPK üzerinden şirketi bilirkişi raporunu açıklamaya zorlamak.

Malesef bizim gibi ülkelerde sermaye piyasaları işte bu yüzden gelişmiyor. Çünkü güven ve şeffaflık yok
    davaya taraf olmasan bıle ınceleme amacıyla avukatlar bakabılırken, muvekkıl olduugnu belırten bı ky nın avukat arkadasına belge sunmasına ragmen dava öncesi gösterilmediği belirtildi, yaptığı suç kalem müdürünün, suç olduğunu ve şikayet edildiğinde ceza alacağını bilmesine rağmen nasıl bağladılarsa duruşma öncesi gösterilmemiş

davanın görüldüğü adliyede bir tanıdık avukata vekaletle baktırılabilir sanırım, artık dava da sonuçlandığına göre başka türlü firma bu bilgiyi vermeyeceğini adım gibi biliyorum
    Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Aylar önce spkya eplasın neden sermaye artışı reddedildi diye sormuştum

Bugün aldığım cevap

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrasında; "Bu madde çerçevesinde yapılan inceleme neticesinde başvuruların onaylanmaması hâlinde bu durum gerekçesi belirtilerek ilgilisine bildirilir." hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda söz konusu hususta Şirket'ten bilgi alınması mümkündür.

Değerli Şirketimizden bilgi alabilen oldu mu

adamlara cimer üzerinden bende sunu sordum

şirket tarafından açıklanmayan husus şu,

- ilgili şirketin başvurusunun uygun görülmemesinin sebebi nedir?

adamlar nokta değiştirmeden sana yollanan cevabı yollamıs bana da , ben şirket bilgi vermiyo niye kabul edilmiyo diyorum oda şirketten öğren diyo

gülermisin ağlarmısın
    Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by kowboy546 Yazıyı Oku
    adamlara cimer üzerinden bende sunu sordum

şirket tarafından açıklanmayan husus şu,

- ilgili şirketin başvurusunun uygun görülmemesinin sebebi nedir?

adamlar nokta değiştirmeden sana yollanan cevabı yollamıs bana da , ben şirket bilgi vermiyo niye kabul edilmiyo diyorum oda şirketten öğren diyo

gülermisin ağlarmısın
    Ben Şirkete spkdan aldığım cevaba binaen tekar mail attım.

5 is günü içinde cevap verilmez ise.

Tekrardan spk yolu görünür bana. Sirketten Cevap alamıyorum diye

Sayfa 39/544 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •