Sayfa 390/805 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

5-6 sene önce Bursa Penguen gıda nın fabrika ve Penguen gıdaya ait çevresi arazilere toplu bir şekilde avm yapılma projesi konuşuluyordu.. Bursa lı olduğum için çok kişiden bunu duymuştum.. Penguen gıda fabrikayı taşıyacak ve muhteşem bir proje olacak deniyordu.. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Hiç ses çıkmadı

2. Bu devirde hangi keriz AVM yapar sayin Allidelta, millet artik siparisleri internetten veriyor alisveris merkezine isinmaya gidiyor. Amerikadaki alisveris merkezi mezarliklariyla dolu olacak Turkiyede . Kim dayanir elektrik isitma sogutma masrafina kiraya , bitti o devirler artik Amerikan ruyasi geride beton mezarligi birakti

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bu devirde hangi keriz AVM yapar sayin Allidelta, millet artik siparisleri internetten veriyor alisveris merkezine isinmaya gidiyor. Amerikadaki alisveris merkezi mezarliklariyla dolu olacak Turkiyede . Kim dayanir elektrik isitma sogutma masrafina kiraya , bitti o devirler artik Amerikan ruyasi geride beton mezarligi birakti
    Doğru söylüyorsun.. Zaten şimdilik vazgeçilmiş gözüküyor ama ileride değişik bir projede geliştirebilirler.. Arazi Bursa nın gelişen bölgesinde ve başka inşaat vasıfları ile de geliştirilebilir.. Mesela lüks konut projesi gibi.. Malum Bursada İstanbulu yakaladı.. 1+1 daireler 1.500.000 tl leri geçen bölgeler var ve satılıyor.. Müthiş bir arap ilgisi var Bursa da.. Katarlılar sadece Görükle ilçesinde ve bir yatırımcı 1800 daire temelden götürdü.. Bu benim emlakçı arkadaştan duyduğum ve üç ayda bir alıma geliyorlarmış.

Geçen haftanın en değerli takaslarından biri. "Ekle" mesajı olarak algılıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bu devirde hangi keriz AVM yapar sayin Allidelta, millet artik siparisleri internetten veriyor alisveris merkezine isinmaya gidiyor. Amerikadaki alisveris merkezi mezarliklariyla dolu olacak Turkiyede . Kim dayanir elektrik isitma sogutma masrafina kiraya , bitti o devirler artik Amerikan ruyasi geride beton mezarligi birakti
    yeni gördüm

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...dirim-42002179

Para kazanan bir Toros vardı, o da gümler şimdi

6.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    yeni gördüm

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...dirim-42002179

Para kazanan bir Toros vardı, o da gümler şimdi
    Haber cuma günü öğleden önce geldi. Tekfen ise tersine haber sonrası günü pozitif kapattı. Dolayısıyla bu haberin Tekfen üzerinde bir negatif etkisi olmadı. Burada indirimi yapan Tarım Kredi Kooperatifleri, gübre üretip satanlar değil. TKK'leri burada gübreyi sübvanse ediyor. Tabi ki TKK'nın % 30 indirimli gübre satışları serbest piyasadaki gübre satışlarını ilk aşamada baskılayacaktır. Ancak TKK'nın bu politikayı uzun süreli değil de çok kısa vadeli olarak uygulayacağını düşünüyorum. Bu nedenle de bu uygulamanın uzun vadede gübre fiyatlarını ve satışlarını etkilemesini beklemiyorum.

Gübretaş'ın yüzde 75,95'i Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi'ne ait.
    Kalan kısmının yüzde 8,76'sı Oğuzhan Şahinkaya'ya, yüzde 15,29'luk kısmı ise halka açık ve diğer kişilere ait.22 Ara 2020

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Gübretaş'ın yüzde 75,95'i Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi'ne ait.
    Kalan kısmının yüzde 8,76'sı Oğuzhan Şahinkaya'ya, yüzde 15,29'luk kısmı ise halka açık ve diğer kişilere ait.22 Ara 2020
    Bu durumda TKK'nin satacağı gübreyi % 30 indirimli satması için Gübretaş'tan % 30 indirimli gübre alması gerekecek değil mi? Peki Gübretaş % 30 indirimli gübre satışını ne kadar devam ettirebilir?

Sayfa 390/805 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •