Sayfa 390/993 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

KKM cileride kümesten kaçırırlar ise yıl sonu ciddi bir buhran yaşama riski oluşur...Dövizle uğraşmasınlr bence...

Dün CNN de DSP ekonomi bakanı güzel birşey söyledi Anap ile başlayan yüksek enflasyon modeli uyguluyorsunuz...Bu işin sonu 2000-2001 deki gibi olur...Biz size %28 (35 de diyen oldu) enflasyonla iktidar devrettik şimdi 20 yıl sonra enflasyonun kaç olduğunu siz daha iyibilirsiniz dedi...Alım gücü düşük olduğundan bu enflasyon Maiyet ve risk enflasyonu...Adam malı 20 den satacakken maliyet enflasyonu nedeni ile malı yerine koyamayacağını düşündüğünden 30 dan basıyor gibi falan....

Yani türkçesi yüksek enflasyon yüksek büyüme (TL bazlı) yola devam ama eski sistemle arasındaki tek ve en önemi fark Sabit gelirliye enflasyon kadar zam verilmediğinden ayvayı yiyip nalları dikmeleri yakındır

2. 16.70 ve 16.10 (hiç sanmam!)

3. Cds 798

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. g.tuyle ınatlasan donuna sçar
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cds 798

Ülke iflasa gidiyor akıllı adamların söylediklerine vatan haini muamelesi yapılıyor...Si...et gitsin ,

Bu gün ilk kez evli genç bir çiftin muzu tane ile aldığını gördüm , sorduğumda çocuk abi devir bu hae geldi dedi...Yakında tane ile bile alamayacaklar...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cds 798

sabah 792 idi ges e ikna olmadılar mı
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ülke iflasa gidiyor akıllı adamların söylediklerine vatan haini muamelesi yapılıyor...Si...et gitsin ,

Bu gün ilk kez evli genç bir çiftin muzu tane ile aldığını gördüm , sorduğumda çocuk abi devir bu hae geldi dedi...Yakında tane ile bile alamayacaklar...
    Ben 20 yıldır tane ile alıyorum sonra benek oluyor muz özelliğini kaybediyor .

Kilo ile muzu en son Tansu çiller başbakanken alıyordum

8. Hani meşhur bir slogan var ya. Direne direne kazanacağız. Ülke şu an sevile sevile alışacağız modunda.

Sayfa 390/993 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •