'' Rejimin değiştiği falan yok; değişen , değişimin kendisidir . ''
Mr. Bean
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
konuya 3000 üzerinde mesaj yazılmış ancak üzüldüğüm nokta
hiç bir hayırcı arkadaş
ey batı ey pkk ey paralel size noluyor siz niye hayır peşinde koşuyorsunuz
size ne
biz kendi kararımızı kendimiz veririz
karışmayın kirli ellerinizi bu referandumdan çekin
demedi
ABD-İktidar-FETÖ-PKK dörtlüsü Kürd(istan) açılımı için yıllarca işbirliği yaptılar,
sırf bunu başarabilmek için Türkiye Irak ve Suriyede devlet düzenlerini darmadağın ettiler.
Yüzbinlerce müslümanın ölümünden sorumlular.
Şimdi bu dörtlünün birbirine düşüp birkısmının EVETçi bir kısmının HAYIRcı olması benim duruşumu niye değiştirsin?
Ben bu Dörtlü aşk yaşar iken de Hayır'cıydım kavgalı iken de Hayır'cıyım...
AKP giderse Kürd(istan) açılımına zarar gelir diye Gezi'de yoldaşız deyip kandırdığı Türk Sosyalistleri ortada koyup kaçan
Kürt milliyetçisi PKK'yı da unutmadık..
Bu Kürd(istan) açılımı denen ihaneti biryana koy....
Kıbrıs'da Denktaş'a Annan planını kabulettirebilmek için Sosyalist CTP lideri Talat ile Cihatçı iktidarın nasıl birleştiğine de tanık olmuşduk, bunlar unutulmadı....
Son düzenleme : METEPOSTA; 03-04-2017 saat: 20:39.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerle bir araya geldiği basına kapalı toplantıda, referanduma ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun "Dosya hazırladım" sözlerine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan "Açıkla" yanıtını geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun “İktidar kanadında 120-150 arası FETÖ'cü milletvekili olduğu biliniyor. ByLock listeleri iktidarın elinde. ByLock listeleri hangi gerekçe ile cumhuriyet savcılarına verilmiyor?†sözleri dikkat çekti. “Hayır çıkarsa Cumhurbaşkanı'nın meşruiyetini tartışmayız†diyen Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bakanlar görevine yasal sınırları içinde devam eder†açıklamasında bulundu. Bunun yanı sıra AKP, CHP lideri Kemal Klılıçdaroğlu’nun “AK Parti içerisinde 120 ile 180 arasındaki milletvekili Bylockçu†açıklamalarından dolayı mahkemeye başvuracak.
“15 Temmuz aydınlatılmadı, çünkü darbenin siyasi ayağı hükümetin içinde†diyen Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:
"İSİMLER SEÇEREK GÖNDERİLİYOR"
"Savcılıklara bu isimler seçilerek gönderiliyor, suçluyu korumak suçtur. Gizleniyorsa hangi gerekçeyle gizleniyor. Bunun açıklanması lazım. Kendi içlerindeki ByLock'çuları saklıyorlar bu nedenle gizliyorlar. Bank Asya'nın önünden geçeni bile tutuklarken FETÖ'cü diye ByLock kullanan bu isimlerin bu milletvekillerinin korunması kabul edilemez."
"YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM"
Kılıçdaroğlu, "Binali Yıldırım'ın listeleri elinde tutan güvenlik birimlerini arayıp bu listeleri bana getirin demesi gerekir" dedi. "Sizde bir liste var mı" sorusuna ise Kılıçdaroğlu, "Bu konuda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum" yanıtını verdi.
"YAHU SEN GERİ ZEKALI MISIN?"
CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarına yanıt veren Erdoğan, "Yalan söylemekle kalmıyorlar işi çok çirkin yerlere götürüyorlar. Bir CHP Milletvekili çıkmış mikrofona '16 Nisan'da 'Evet' çıkarsa bunları İzmir'e kadar kovalayıp denize dökeceğiz' diyor. Bunu diyen de Konya milletvekili. Yahu sen geri zekalı mısın? Sen kiminle aşık atıyorsun ya? Genel başkanları da çıkmış 15 Temmuz'a kontrollü darbe diyor. Ey Kılıçdaroğlu, madem elinde belgeler var çık bunları açıkla. 16 Nisan'dan sonraya kalırsa geç kalırsın. Ama bu onur meselesi. Çünkü bu yalan makinesi. Bunda dürüstlük yok. İşte söyledim havalimanında darbecileri gördü, saklanacak yer aradığını bildiğimizden haberimiz olmasa bir bildiği var diyeceğiz. Sen kimi denize döküyorsun? Ulan seni yola çıkartmazlar yola. Sen Samsun'dan yola çıkamazsın ya. Biz bu tipleri denize falan dökmeyeceğiz. Bunlar türünün son örneği, gelecek nesiller bu eziyetten kurtuluyor."
Yer İmleri