al - sat yaparken hayatınızı laciverte boyamayınız... zarar eden pozisyone ekleme yapılmaze , paçal yapılmaz... zararı gördün mü ğıçına neft yağı sürülmüş gibi son sürat gaçacaksın... zamanında sitop olursan piyasaya bahşiş bırakmışsın demektir ... sitop olmaz da inat edersen sonunda yaptığin sitop , piyasada tanımadığın kişilerin elini senin cebine atıp mangırlarını alması demek.... bahşiş ver kurtul hem de itibarın olur ... unutma ; your first loss is your best loss... xoxo sütbıyık , finansgeräte
Son düzenleme : HMZ STBYK; 07-12-2020 saat: 11:13. Sebep: enjoy !!!
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Benim gibi avanak Borsacı fiyata bakar, yatırımcı hisse senedinin değerine bakar.
Kademeli alımda her düşüşte mal alınmaz önce endeks dönüş emaresi var mı? diye sorgulanır
yoksa her düşüşte kademe alınırsa merkez bankası yetmez
hissede aldım sattım alıyorum tutuyorum diyenler spk dan cezayı yiyor.... endeks kontratta bu tarz yorumların yaptırımı var mı ?
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
İç siyasete verilen msj önemi yok , kapalı kapılar ardında ne yapılacak önemli olan bu bence.
Şuanda taraflar kapılı kapılar ardında istişareler yapıyor ve hamleler uyguluyordur.
Geçen hafta Catsa yaptırımları ile ilgili haberler geçti , hepsi üzerinden aynı zaman içersinde gündem oluşturulması tesadüf değildir.
Çakal sürüsü bizim ekonomimize göre ayar veriyor.
Yer İmleri