Sayfa 391/996 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku

aynen hocam kısa periyotlar öyle

günlükte ise 1469-1470 kritik bir bölge olarak görünüyor

1469 altında kapanışlarda 25 gündür devam eden ralli sona erebilir

düşüş artık başlamıştır diyebilmem içinse 1455 altında kapanışlar görmem laızm o zaman emin olurum
    Bende GÜN'lük peryot SATIŞ yönüne çevirdi mi kafasını bir önceki gibi 15 bin ila 20 bin arasındaki kemiksiz kazanç olmasa da yarısı dahi yeter bereket denmeli

2. al - sat yaparken hayatınızı laciverte boyamayınız... zarar eden pozisyone ekleme yapılmaze , paçal yapılmaz... zararı gördün mü ğıçına neft yağı sürülmüş gibi son sürat gaçacaksın... zamanında sitop olursan piyasaya bahşiş bırakmışsın demektir ... sitop olmaz da inat edersen sonunda yaptığin sitop , piyasada tanımadığın kişilerin elini senin cebine atıp mangırlarını alması demek.... bahşiş ver kurtul hem de itibarın olur ... unutma ; your first loss is your best loss... xoxo sütbıyık , finansgeräte
    Son düzenleme : HMZ STBYK; 07-12-2020 saat: 11:13. Sebep: enjoy !!!
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    20-25 senedir ben AB tarafından gelen açıklama tehdit şu bu yüzünden borsanın çakıldığını hatırlamıyorum..
    Kendi içlerinde bi birlik oluşturamıyorlar çoğunlukla..
    Almanya faktörü var birde..

Ama ABD öyle değildir..
    En son papaz olayında da gördük..
    Yaptırımı geçtim twit le bile çökertti bizi..

Bizim kiler ABD den esas çok korkar..
    AB bir bir siyasi ekonomik yada askeri gücü yok.
    MB eksi rezerv de görülmüş şey değildi 35 senedir çalışan adam da dedi.
    Virüs salgını da
    1999da Ecevit yanaşırken, 2002'de "muhafazakar demokrat" sırnaşırken iyiydi
    AB ile ummadığınız noktaya gidebilir.
    "Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da, öldüğüne niye inanmıyorsun?"
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    al - sat yaparken hayatınızı laciverte boyamayınız... zarar eden pozisyone ekleme yapılmaze , paçal yapılmaz... zararı gördün mü ğıçına neft yağı sürülmüş gibi son sürat gaçacaksın... zamanında sitop olursan piyasaya bahşiş bırakmışsın demektir ... sitop olmaz da inat edersen sonunda yaptığin sitop , piyasada tanımadığın kişilerin senin elini cebine atıp mangırlarını alması demek.... bahşiş ver kurtul hem de itibarın olur ... unutma ; your first loss is your best loss... xoxo sütbıyık , finansgeräte
    143X beri short değilSindir herıld HMZ bey..

Çuvala biraz daha shortöre doldursak yakışır gerçi Seminole jackpot style..

5. Benim gibi avanak Borsacı fiyata bakar, yatırımcı hisse senedinin değerine bakar.

Kademeli alımda her düşüşte mal alınmaz önce endeks dönüş emaresi var mı? diye sorgulanır
    yoksa her düşüşte kademe alınırsa merkez bankası yetmez

6. hissede aldım sattım alıyorum tutuyorum diyenler spk dan cezayı yiyor.... endeks kontratta bu tarz yorumların yaptırımı var mı ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

7.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    143X beri short değilSindir herıld HMZ bey..

Çuvala biraz daha shortöre doldursak yakışır gerçi Seminole jackpot style..
    senin elini cebine atıp kısmını elini senin cebine atıp olarak düzelttim ... kamuoyunun bilgisine ... sehven kelimeler yazarken rüzgardan yer değiştirmiş...

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    dakika 1 gol 1...

Erdoğan: "Türkiye gibi, Akdeniz'in en uzun kıyı şeridine sahip ülkesinin burada yaşanan gelişmeleri tribünden izlemesi mümkün değildir." -AA

Erdoğan: "Avrupa Birliği, içine düştüğü stratejik körlükten bir an önce kurtulmalı, Rum Kesimi ve Yunanistan tarafından Doğu Akdeniz'de bir 'koçbaşı' gibi kullanılmasına müsaade etmemelidir."

Erdoğan: "Ülkemizin, Antalya sahillerine hapsetmeyi amaçlayan plan ve haritaları kabul etmeyeceğini açıkça dile getirdik." -AA
    İç siyasete verilen msj önemi yok , kapalı kapılar ardında ne yapılacak önemli olan bu bence.
    Şuanda taraflar kapılı kapılar ardında istişareler yapıyor ve hamleler uyguluyordur.
    Geçen hafta Catsa yaptırımları ile ilgili haberler geçti , hepsi üzerinden aynı zaman içersinde gündem oluşturulması tesadüf değildir.
    Çakal sürüsü bizim ekonomimize göre ayar veriyor.

Sayfa 391/996 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •