Sayfa 392/712 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. Bakın lafımın başında da dediğim üzere bu türden veriler sadece satış için değil başka bir değişim içinde olabilir. Ben makina takımın kümaşla birleşeceği fikrinede katılmıyorum. Yine makina takımın yıllık beklenen cirosu en fazla 65 milyon tl ken şuanki piyasa değerinide fazla buluyorum. 460 milyon tl piyasa değeri gerçekten çok fazla.ben uzun yıllardan bu yana gözde girişim yatırımcısıyım.makina takımı yanlış hatırlamıyorsam 39 milyon tl ye satın aldılar. 150 milyon tl bedelli sermaye arttırımı yaptılar ve şirketin borçlarını kapattılar. Düşüncem odurki hiç bir yatırım şirketi bunları boşa yapmaz mutlaka bu konunun görünmeyen tarafıda vardır. Gözde yatırımcısı olarakta bu kadar sermaye konması hoşuma gitmedi. Şuanda gördüğüm bilmediğimiz bir durumun olduğu. Makina takımdan şuanda bir lot bile almam. Beni ilgilendiren kısmı gözde ye olacak etkisi. Burda herşey söylenmez. İsterimki herkes kazansın. Şimdilik sustum. Onbeşgün ile otuz gün sonra herhangi bir zamanda tekrar yazarım.

2. Logo için atlayanlar insin lutfen ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by erolll Yazıyı Oku
    Logo için atlayanlar insin lutfen ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahan da yıldız holding Amblemi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    Ben buna bakarım.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

4.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Ahan da yıldız holding Amblemi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    Ben buna bakarım.

Bunu bilirim, kap tan haber beklerim!

5. Arkadaşlar ben şahsen Hitit arkadaşı yakın zaman önce birlikte olduğumuz başka bir hissenin topiğinden tanıyorum,ve tanıdığım kadarıyla kendisi iyi bir temelci uzun vade gerçek yatırımcıdır, öyle spekilasyonla manifülasyonla günlük vurkaçla işi olmaz,bilmediği yada sezmediği bir bilgiyide dile getirmez, kısaca ben düşünce ve tavsiyelerine önem verir güvenirim fakat bu demek değilki insanlar yanılmaz , hata yapmak biz insanlara mahsuz yeterki art niyet taşımasın ki ben Hitit arkadsşımızın art niyetli olmadığını olmayacağını biliyorum, umarım herşey gönlümüzce sonuçlanır ve sabrımızın mükafatını alırız [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Bunu bilirim, kap tan haber beklerim!

Ben Gözde yatırımcısı olsam, adamlara niye ulan düşük fiyattan o hisseleri sattınız likidite ayağına diye hesap sorarım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben şahsen Hitit arkadaşı yakın zaman önce birlikte olduğumuz başka bir hissenin topiğinden tanıyorum,ve tanıdığım kadarıyla kendisi iyi bir temelci uzun vade gerçek yatırımcıdır, öyle spekilasyonla manifülasyonla günlük vurkaçla işi olmaz,bilmediği yada sezmediği bir bilgiyide dile getirmez, kısaca ben düşünce ve tavsiyelerine önem verir güvenirim fakat bu demek değilki insanlar yanılmaz , hata yapmak biz insanlara mahsuz yeterki art niyet taşımasın ki ben Hitit arkadsşımızın art niyetli olmadığını olmayacağını biliyorum, umarım herşey gönlümüzce sonuçlanır ve sabrımızın mükafatını alırız [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sancaktar bey aman yanlış anlaşılmasın, ben kendisini hiç bir şey ile itham etmedim ve belki ben yanılıyorumdur diye de şerh düştüm. Yazdıklarımdan görünebilinir.

8.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Sancaktar bey aman yanlış anlaşılmasın, ben kendisini hiç bir şey ile itham etmedim ve belki ben yanılıyorumdur diye de şerh düştüm. Yazdıklarımdan görünebilinir.

Biliyorum Elite kardeşim ben sadece bu yöndeki şüpheler üzerine açıklama yapma gereği duydum sonuçta hepimiz aynı gemideyiz hiç birimiz içinde olduğumuz gemiye gedik açmak istemeyiz rotamız belli sslında tek eksiğimiz gemiye verilecek tam yol ileri komutunun gelmesi ki o komut da kap haberiyle gelirse artık bu gemi bu limana yanaşmaz [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 392/712 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •