Ulusal Faktoring de yabancı ortak satisı vardi yaklaşık 10 Milyon Lot fonlar oraya adapte 5 ve 6 Milyon lotlari kaldı sanırım ondan sonra belki beraber hareket edebilirler yatırım tavsiyesi deildir..
Ulusal Faktoring de yabancı ortak satisı vardi yaklaşık 10 Milyon Lot fonlar oraya adapte 5 ve 6 Milyon lotlari kaldı sanırım ondan sonra belki beraber hareket edebilirler yatırım tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Birilerinde mal kalmayınca sirket ortaklarından Jack Suzas 5 Milyon Lot hisseyi borsada işlem gören tipe dönüştürmek için başvurmuş, Yatırım fonları 9 ustu basıp gidecekti birileri böyle kivranmayip pes dicekti baskı için birilerinden yardım istiyorlar, yatırım tavsiyesi deildir...
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Ben bu tahtayı hiç anlamadım anlamiyorumda son 4 ile 6 ay arasında nasıl 30 milyon çekiliyor anlamadım, bu hisse 2022 de iki üç twitter ci üfleyerek bölünmeden hali ile 2 tl den 8 e götürdüler sonra ce za aldılar ona göre piyasadan yatırım fonları 30 milyon çekiyor kağıt zorla 7.85 lerde akıl alcak gibi deil bilancolar geçen seneye göre dört kat fazla geliyor faktoring sirketleri zorla PD ler 1 ile 2 arasında gidip geliyor benim maliyetim fonlarinkinde aşağıda olduğu icin ben sene sonu kari beklicem bu fiyatlarda tutarlarsada 7 ile 8 arasında yine alirim yaririm tavsiyesi deildir...
0,31 dolar zirve direncinden geri geldi ki bu gayet normaldi. Buralarda ne kadar tutabilirler bilmem ama 0,31 dolar zirvesini geçip önce 0,50 dolar ve sonra da yıllık karın gelme döneminde 1 dolar olmasını bekliyorum. Beklentimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
Ben bu hisse ye girdiğimde beklentilerim 1.Bilancoya göre 3.2 TL 2.Bilancoya göre 7.59 TL 3.Bilancoya göre 16 TL 4.Bilancoya göre 30 TL olması gerekiyordu uc bilanco beklediğim gibi geldi dördüncüsü de beklediğim gibi gelicek burda sıkıntı tahtacida mal kalmadi eli nakitte ama sattıklarını geri koyacak ama mal yok piyasada o lotu koyamıyor yerine o 5 Milyon lotu tek kalem koysunlar anında kaparlar , Ulusal faktoda yatırım fonları ortak satışını biliyorlardı ısrarla orda mal satmadilar ortak satisi bitince ikiside iki kat gidecekler satanın malını alır fonlar yatırım tavsiyesi deildir..
Özet Bilgi
Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
15.11.2023
İlgili İşlem
Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
400.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
1.250.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2027
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
6
SPK Başvuru Tarihi
16.11.2023
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 15.11.2023 tarih ve 2023/40 sayılı kararı ile; Sermaye Piyasası Kanunu'nun 18'nci maddesi hükmü ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun, II.18-1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği çerçevesinde yapılan değerlendirme neticesinde; mevcut kayıtlı sermaye tavanımıza henüz ulaşılmamış olsa da, Şirketimiz hedeflerine ulaşması için yeterli olmadığına, 2023 – 2027 yılları için Şirketimiz mevcut 400.000.000.- TL (Dört Yüz Milyon Türk Lirası) kayıtlı sermaye tavanının 1.250.000.000.- TL (Bir Milyar İki Yüz Elli Milyon Türk Lirası)'na artırılmasına, bu çerçevede Şirketimiz esas sözleşmesinin 6'ncı maddesinin ekteki şekilde tadiline uygun görüşleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verilmiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1
tadil_metni.pdf
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Yer İmleri