Sayfa 392/993 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Yabancıya swap imkanı tanınmasında - bıyıklı yabancı - olarak tanımlanan aktürkler de dahil mi ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?

2. Daha kısa vadeli, 5-6 yıllık, bakarsak şöyle bir durum var.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yabancıya swap imkanı tanınmasında - bıyıklı yabancı - olarak tanımlanan aktürkler de dahil mi ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
    Swap piyasasını bilmemde Borsada gerçek yabancıdan sonra bıyıklı yabancıda mal çakıyor...Diğer enstrümanlara girerler mi?

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Daha kısa vadeli, 5-6 yıllık, bakarsak şöyle bir durum var.

Bence artık doların yukarı çıkış açısı değişti.Arjantin pezosu konusunda o olayı tartışmıştık.İlginç ama uzun vadeli bu grafikleri çizenler baya baya o açıya dikkat ediyorlar.Arjantin pezosunda o açı dikleştikten ve açı 45 e ulaştıktan sonra 4 yıldır o açı ile yükselmiş.Bizim dolarda da ben aralık ayından bu yana olan yeni açıya bakıyorum da inanılmaz rakamlar çıkıyor.İlginç ama cds in 800 olması da teorimi destekliyor.Hiç bir şey olmasa da bir şeyler oluyor,yakında anlarız.

5. İndikatör altına inmedikçe TL ye rahat yok.

Investingte haftalık dolar grafiğinde 29 ağustostaki 8.30 değerinden günümüze kadar gelen yükseliş açısına bakarsanız dediğim daha net anlaşılıyor.

Çok bariz bir şekilde sapmalar göz ardı edilirse cetvelle çizilmiş yeni bir yükseliş patikamız var ve o patikanın gittiği rakamlar çok tatsız.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence artık doların yukarı çıkış açısı değişti.Arjantin pezosu konusunda o olayı tartışmıştık.İlginç ama uzun vadeli bu grafikleri çizenler baya baya o açıya dikkat ediyorlar.Arjantin pezosunda o açı dikleştikten ve açı 45 e ulaştıktan sonra 4 yıldır o açı ile yükselmiş.Bizim dolarda da ben aralık ayından bu yana olan yeni açıya bakıyorum da inanılmaz rakamlar çıkıyor.İlginç ama cds in 800 olması da teorimi destekliyor.Hiç bir şey olmasa da bir şeyler oluyor,yakında anlarız.
    Aralık sonu KKM açıklandığı gün şunu çizmiştim abi. Saklarım durur kenarda. Bilmem bilemem ben. Zevkine hobi olarak bakıyorum zaten.

Sayfa 392/993 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •