Sayfa 392/1000 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop XLIII

................................
    Son düzenleme : TOKATYILDIZI470; 24-08-2022 saat: 00:38. Sebep: .......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    E şimdiye kadar hisseler ucuzdu.. Neden alınmadı ?
    Kabak gibi içerde/dışarda yaz rallisi geldi...

Youtube fenomenlerinin derin analzleri mi sıkıntı yarattı ?
    burada kaç üye bas bas bağırdı ucuz diye.. gerekçelendirdi de...

neticede
    45 derecelik çıkışı izlemekle geçiren olduysa..
    başka kanallara tıklasın. en azından kazandıran yorum yapanlar para kazansın..
    zaf yoldaş haklı..

her zaman dediğimiz gibi hisse fiyatları -gerçek olamayacak kadar gülünç rakamlardan işlem görmekte idi, şimdi biraz fiyatladı, ama ağustos başından yüzde 20 ralli az bi şey değil, ama çok bi şey de değil.. değerlemeler x2- x3 gibi primler ima ediyor, yani <2 f/k banka hissesi, <5 f/k blue chip satılan piyasada alınan maldan zarar gelmez, son derece defansif bi yatırım olur.. bunlar gider yine 10-15 f/k işlem görmeye başlar bi vadede, zaten işler mükemmel gidiyor, son 2-3 çeyrek hepsi patlattı karları, ciroları, favökleri- denklemin paydası olan k dizginlenemez bi ivmede artmakta son 2-3 çeyrekte

şimdi kısa vadeye bakarsak, ralli modu devam ediyor, ederse cumaya kadar eder, son iki seans düzeltme olur diye bi kurgum vardı, buna paralel hareket etmeye çalışıyorum.. ama moralim bozuk, zira gün açışında bankaları sattım 5.84 ykb, 7.54- 7.64 isctr kaptırdım, sonra işlerim vardı geri alamadım.. bakalım inşallah fırsat verir bi ara

3. Siyasetçilik gerçekten çok zor bir alan.

Başta spor ve ekonomi olmak üzere insan hakları, hukuk, finans, ticaret, eğitim, sağlık, askeriye, diplomasi, bilişim, medya, tarih, tarım, coğrafya, astronomi, sanat, kültür, moda, dans, yemek vs bir çok şeyden anlamak gerekiyor. Artık son dönemde var olan büyük dinleri, onların inanç temellerini, kutsal günlerini vs de bilmek ve bir kaç kelam etmek gerekiyor.

Felsefe, Din, Siyaset ve Pazarlama insanın olduğu her yere bir şekilde giriyor.

Finans konuları ise çoğu insanın ilgisini çekiyor, yoksa finansın insan ile ilgisi aslında sınırlı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Siyaset sabah 9 akşam 6 çalışıp eve ekmek götürülecek bir iş değildir, ailecek girilecek bir alandır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Direk. Ne zaman böyle yaygara yapılsa mutlaka borsa düşer ta Baykal zamanlarını hayal meyal hatırlarım siyasetçi borsa ike övünüyorsa kesin yüklü mal taşıyan birileri rica etmiştir mal kitliyordur.
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bence bu şhortculara değil longculara darbe olabilir.
    Her dediklerinin tersi olduğuna göre.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Direk. Ne zaman böyle yaygara yapılsa mutlaka borsa düşer ta Baykal zamanlarını hayal meyal hatırlarım siyasetçi borsa ike övünüyorsa kesin yüklü mal taşıyan birileri rica etmiştir mal kitliyordur.
    bence az daha gider..
    3600 yakarsa en uzak vade/yakın fiyat, karışık bankalara satım varantı dizerim.. (endeks te olabilir)
    bu trend ağaç gbi devrilirse, etrafa az! pislik saçılır..
    sıkıntı olur.
    kkm+put varant en düşük risk.
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    zaf yoldaş haklı..
    her zaman dediğimiz gibi hisse fiyatları -gerçek olamayacak kadar gülünç rakamlardan işlem görmekte idi, şimdi biraz fiyatladı, ama ağustos başından yüzde 20 ralli az bi şey değil, ama çok bi şey de değil..
    evet hisseler komikti, devlet destekli ralliyi de yaptılar..
    neticede pompa geldi de yaptılar..
    üstün ticari dehalıklarından yada süpper pazar kapmalarından değil..

devlet müdahil olmasaydı bankalar hala deli gibi kambiyo zararı yazıyordu..
    yada diğerleri..
    geriye tek şey kaldı.. bütün tu kaka ların yıkılacağı, kurbanlıklar...
    kapital tanrılarına adaklar/kurbanlar kesildikten sonra kalıcı huzura ereriz
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bence az daha gider..
    3600 yakarsa en uzak vade/yakın fiyat, karışık bankalara satım varantı dizerim.. (endeks te olabilir)
    bu trend ağaç gbi devrilirse, etrafa az! pislik saçılır..
    sıkıntı olur.
    kkm+put varant en düşük risk.
    Hafif bir düzeltmeye mi olur yoksa bodoslama mi gider bilmiyorum ama 3600 yapacaktır. Paranın gideceği bir yer yok.. Oralardan hafif servis ederler

Sayfa 392/1000 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •