Sayfa 392/582 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Günaydınlar,

Hakikaten ya, hep Rus malı deyip duruyoruz. Bu tebliğ Çin'le ilgili.
    Sabah sabah aklıma geldi şimdi. Bizim bir müdür vardı, yanına şikayete gittiğimizde "sizin bilmediğiniz şeyler var" deyip bizi yolardı.

Bizim bilmediğimiz şeyler var
    Günaydın bu arada.... Tam detaylı bir sefer daha okuyacağım ama satır aralarında başka ülkeleri de kapsayan bir şey olmalı...

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yani yüksek temettü verimliliği olan hissede 2023 de şu kadar oranda temettü verimliliği olacak hissede
    Bu fiyatlama mantıklı gelmiyor
    İçimden bir ses ulan the big finansal özgürlüğünü ilan ettiğin Ereğli’de ilk yılda temettü de sorun olursa diyor
    Çünkü bu yıl temettü parasıyla yazlık alacağım hesaplamalarımı yada alınlarımı temettüye göre yaptım planım bozulursa iyi olmaz

Bazen acaba temettü alamazsak diyorum ama Kızıldağ abi verirler diyor kendimi motive ediyorum
    Takılıyorum sana, normal endişeler. Ama ben 6 TL'den aşağı temettü beklemiyorum net... 2024'u bilemem tabii, o da dolar kuruna bağlı...

3. Çin haberini bloomberg yanlış servis etmiş, vergi sıcak haddelenmiş rulo olmayan, hazır kesilmiş kalın levhalar için getirildi. 10-20-30-40 mm ve daha yukarıda. Bu tabiki yinede güzel bir haber. Ukraynadan çok alınırdı, nitelik aranan bir ürün değil, Çin den de alınması nitelik aranmaması kaynaklıydı.

4. Demir-Çelik ürünlerinde uygulanan K.D.V. tevkifat oranı 01/11/2022 tarihinden itibaren 5/10 olarak değiştirilmiştir.
    Ayrıca demir-çelik ve alaşımlarından mamul ürünlerin Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören şirketler tarafından tesliminde de tevkifat uygulanır.

25/10/2022 tarihli Resmi Gazete

5.  Alıntı Originally Posted by geceningözü Yazıyı Oku
    Demir-Çelik ürünlerinde uygulanan K.D.V. tevkifat oranı 01/11/2022 tarihinden itibaren 5/10 olarak değiştirilmiştir.
    Ayrıca demir-çelik ve alaşımlarından mamul ürünlerin Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören şirketler tarafından tesliminde de tevkifat uygulanır.

25/10/2022 tarihli Resmi Gazete
    bilanço öncesi olsa daha faydalı olmaz mıydı...bilançoya etkisi olurdu..

6. Ereğli sprinter gibi başladı. 100 m gidemeden soluğu kesildi.

Şaşırtmadı.

Akbankı aradım bugün. Kira mevzusu için. Şubeye gidil sözleşme imzalamam gerektiğini, ihtiyaç oldukça imza sonrasında ak yatırımdan aranacağımı, onay verirsem hisseleri kiralayabileceğimi söylediler.

Konunun takipçisiyim.

7. Sabah sabah yine
    Yüksek kur yüksek enflasyon farkını tahsil ettim
    Karı hisse olarak bıraktım

Sayfa 392/582 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz