Sayfa 393/852 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by kuscu35 Yazıyı Oku
    cevap verebilecek biri var mı kafama takılan bu soruya?
    çağrı tarihine kadar bir yere gitmez hatta versinler diye patron aşağı baskılar diyordur.
    2.60 dan alacam aylarca tutup 2,56 ya mı verecem diyordur?
    vermezsem ne olacak benim halim,hakkımı nasıl arayacam diyordur?
    patron çok cimri diyordur..
    diyordur birşeyler..

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by kuscu35 Yazıyı Oku
    cevap verebilecek biri var mı kafama takılan bu soruya?
    Sayın kuşçu35, aslında cevap basit, yıllarca tahtayı izleyen biri olarak sadece şunu söyleyeyim, üstünde baskı olan bir tahtaya kim girmek ister...

Tabii bu arada baskının nedeni kipa.nın değeri ile ilgili

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. kottan çıkma yüzde 98 değilmi hakim ortakta 96 küsür kendilerinin istemesi ile oylayıp karar alma yetkisi yok olsaydı genel kurul yapıp hissedarlara sormazdı kim kabul eder o fiyattan kotta kalırız iyi bir fiyat teklif kurulda sunulursa düşünülür ne şiş yansın ne kebab toplantının amacı uzlaşmak için olabilir

4. Çerkezköy kipa avm de satılıyormuş sanırım..küçük bir avm..etse etse 50 eder herhalde..
    resmi bilgi değil sadece duyumdur..yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    çağrı tarihine kadar bir yere gitmez hatta versinler diye patron aşağı baskılar diyordur.
    2.60 dan alacam aylarca tutup 2,56 ya mı verecem diyordur?
    vermezsem ne olacak benim halim,hakkımı nasıl arayacam diyordur?
    patron çok cimri diyordur..
    diyordur birşeyler..

YTD
     Alıntı Originally Posted by izmirli Yazıyı Oku
    Sayın kuşçu35, aslında cevap basit, yıllarca tahtayı izleyen biri olarak sadece şunu söyleyeyim, üstünde baskı olan bir tahtaya kim girmek ister...

Tabii bu arada baskının nedeni kipa.nın değeri ile ilgili

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

cevap için teşekkür ederim.

ne dediğinizi anlıyorum, baskı olduğunu, sebebini. anlamadığım olay şu, borsa riskin olduğu bir yer değil mi? kazanmak kaybetmek çok olası burada. bunun için riskin minimum tutulması amaç değil mi hisse alırken? özellikle teknik analizde. kipa için fiyat 2,57 2,58 iken -geçen hafta sorduğumda bu fiyatlardaydı- risk 1, 2 kuruş oluyor artı zaman maliyeti. Olası kazanç, olası riskin min. 10-15 katı- ki, geçenlerdeki gibi ani bir hareketle 2,80leri görmesi bile amaca ulaşmak olur-. Böyle bir durumda dahi, kağıtta baskı olduğu bilinmesine rağmen, neden bu riske insanlar girmiyor. Ben bırakın küçük yatırımcıyı minik bir yatırımcıyım. Bilmiyorum ama bana mantıksız geliyor bu kağıda buradan girmemek. Daha doğrusu, bu riske girmemek. Ayrıca, elinde %2-3 bulunduran kişilerin de buralardan kağıda girip fiyatı yukarı çekmemesini de anlamıyorum.

tek anladığım, herkesin bişeyleri beklediği. Dediğim gibi, ben minik bir yatırımcıyım, meraklıyım. anlamamam doğal sanırım
    cevap için teşekkür ederim tekrar. iyi günler.

6.  Alıntı Originally Posted by borsacı1 Yazıyı Oku
    kottan çıkma yüzde 98 değilmi hakim ortakta 96 küsür kendilerinin istemesi ile oylayıp karar alma yetkisi yok olsaydı genel kurul yapıp hissedarlara sormazdı kim kabul eder o fiyattan kotta kalırız iyi bir fiyat teklif kurulda sunulursa düşünülür ne şiş yansın ne kebab toplantının amacı uzlaşmak için olabilir
    kottan çıkma %95 ile Ortaklıktan çıkarma %98 farklı işler

7.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    kottan çıkma %95 ile Ortaklıktan çıkarma %98 farklı işler
    daha önce bunları konuşmuştuk geçen sene yüzde 97 nin altında kalınca bu iş yatmıştı kottan çıkma ile ortaklıktan çıkarma tebliği aynı şey yüzde 95 ti sonra tekrar spk düzenledi yüzde 97 bu yıl içinde 98 oldu yinede tam emin değilim kimseden net birşey öğrenemedim

8.  Alıntı Originally Posted by borsacı1 Yazıyı Oku
    daha önce bunları konuşmuştuk geçen sene yüzde 97 nin altında kalınca bu iş yatmıştı kottan çıkma ile ortaklıktan çıkarma tebliği aynı şey yüzde 95 ti sonra tekrar spk düzenledi yüzde 97 bu yıl içinde 98 oldu yinede tam emin değilim kimseden net birşey öğrenemedim
    Şirket hisselerinin % 95 ve fazlası elindeyse kottan (borsa dan) çıkmaya karar verebilir.
    Ancak kottan çıkınca küçük yatırımcıyı ortaklıktan çıkartabilmesi için en az % 98 hissesi olmalı.
    Bu durumda şirket kottan (borsa dan) çıkma/ayrılma kararı verebilir. Ancak bizleri ortaklıktan çıkartamaz. bizleri ortaklıktan çıkartabilmesi için % 98 hisse sahibi olması lazım.
    Anlatabildim mi acaba?
    Son düzenleme : diagonal; 08-01-2018 saat: 16:01. Sebep: Kottan (borsa istanbul'dan)

Sayfa 393/852 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •