Sayfa 393/712 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. Daha derinlemesine izah etmeye çalışayım; maktk ın ürettiği ürünler in karşılığı alman ve uzakdoğu şirketleri tarafından ithal edilmektedir. Bilindiği üzere ithalatı oran olarak çok olan girdilere sanayimiz için önem arz eden bu ürünlere devlet her türlü imkanı sağlıyor. İthalat yapan çok önemli markalara ise ekstra vergiler doğacak önümüzdeki günlerde. Bu doğrultuda yerli üretim olarak makina takım bu sektörün en büyüğü. O yüzden maktk e ortak gelebilir yada önemli bir markaya satış olabilir düşüncesindeyim. Tamamen benim kendi düşüncemdir. Asla yatırım tavsiyesi ve yönlendirme değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Daha derinlemesine izah etmeye çalışayım; maktk ın ürettiği ürünler in karşılığı alman ve uzakdoğu şirketleri tarafından ithal edilmektedir. Bilindiği üzere ithalatı oran olarak çok olan girdilere sanayimiz için önem arz eden bu ürünlere devlet her türlü imkanı sağlıyor. İthalat yapan çok önemli markalara ise ekstra vergiler doğacak önümüzdeki günlerde. Bu doğrultuda yerli üretim olarak makina takım bu sektörün en büyüğü. O yüzden maktk e ortak gelebilir yada önemli bir markaya satış olabilir düşüncesindeyim. Tamamen benim kendi düşüncemdir. Asla yatırım tavsiyesi ve yönlendirme değildir.
    Bu düşüncelerinizi sevinçle paylaşıyoruz. Ben sadece amblem meselesini açıklığa kavuşturmak istedim. Bu bahsettiğimiz konular makul beklentiler.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

3. İnşallah tamamen temel ve teknik beklentiler paralelinde gözde ve maktk yatırımcıları kazanır. Bekleyip görücez allah ömür verirse.

4.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    İnşallah tamamen temel ve teknik beklentiler paralelinde gözde ve maktk yatırımcıları kazanır. Bekleyip görücez allah ömür verirse.
    Amin!

5. Cok efendice yazmis herkes hepinizi tebrik ederim👍

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by vdthdf Yazıyı Oku
    Cok efendice yazmis herkes hepinizi tebrik ederim[emoji106]

Bence burası görüp görebileceğiniz en düzeyli forum. Maşallah diyelim. Herkes saygı çerçevesinde her türlü görüşünü beyan edebiliyor. İnşallah bütün sabırlı ve düzeyli ortaklarımız maksimum kazanç ile hisselerini gün gelip satarlar.

7.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Bence burası görüp görebileceğiniz en düzeyli forum. Maşallah diyelim. Herkes saygı çerçevesinde her türlü görüşünü beyan edebiliyor. İnşallah bütün sabırlı ve düzeyli ortaklarımız maksimum kazanç ile hisselerini gün gelip satarlar.

Aynen oyle. Bende disaridan yazilanlari takip ediyorum. Sizin grafik ne diyor sn. Elite. Kapanis grafigi alalim sizden.

twitterda arif coşkun diye biri 2,24 stop demiş ama bende 2,21 görünüyor. üstatlardan grafik verebilecek varsa seviniriz.

Sayfa 393/712 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •