Hahahahahahaha yemin ediyorum kralsın abi yorum bu benceSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahahahahahaha yemin ediyorum kralsın abi yorum bu benceSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasada biraz daha dursaydım herhalde spotta son ayda kazandığım kadar kazanacakmışım,neyse buna da şükür, nasip
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Millet ne açmış short yapmaya, ha bile devre kesiyor sasa
1 lot girdim çıktım, 100 TL, 1 dk sürmedi. Hayatımda kazandığım en tatlı para
Edit, 30 sn sürmüş, baktım şimdi
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
yoksa abimiz geceki notla ilgili bir haber mi aldı?
vakbnkta deli alış var.yfas 170 mil. almış.
vakıf için demedim onu...sasa muhabbetini çok abartanlar için dedim.
yatfin alıyor, buyük ihtimal okulludur..ama adam bildiğin alsatçı..sadece parası çok, 1 milyarı gözü kapalı sokabiliyor...%10-20 yukrıdan okutur...kaç oldu bu.
ama öyle böyle tüm bankcılık hisseleri hareketendi...dolayısıyla bist30 da biraz nefes aldı bu sayede.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Halkbank göstere göstere para kazandırdılar gene herkese , senelerdir yazarım buraya böyle bir borsamız olduğu için çok şanslıyız...
devlet hisselerine giriyorlar...
Yer İmleri