Sayfa 393/506 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    İyi yapmışınız da...
    Konuyla ilgisi?
    Hisse 200 oldu motoru da yapar elbet
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Süper enflasyon olan ülkede bereket arama.!!!
    Zombi şirketlere parayı park etmek.!!!
    Kediye ciğeri teslim etmekle .!!!
    Eş değer.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Başkan o sıralar enflasyon mu vardı? peşine 22 liraya parsn 24 liraya SASA aldım. Bir arkadaşım var bu SASA mali yapısı çok kötü dedi 30 a sattım. Hayatımın hatası oldu. Ben o Enflasyonu yenememe işine çok katılamayacağım. Çok fazla spekülatif hisselere takılmıyorsan yatırım amaçlı pozisyon aldınsa borsa Enflasyonu her zaman yener. Arada şimdi ki gibi zor zamanlar olur tabii o sabrı herkes gösteremez.

Ben bu işe fon stajyeri olarak başladım. Bazı öğrendiğim kuralların dışına çıkmam. Çıktığımda neler olabileceğini kendi paramla yaşayarak tecrübe edindim. Bazılarına biz çok pahalıya kazanılmış tecrübe diyoruz. Tek hisse almam bir portföy oluştururum kredi kaldıraç kullanmam.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Ben de otkar topladım o yıllarda..
    Bu silah işleri gizli olur..Göze batmadan yaparsın..Bilim adamlarını mühendisleri yazılımcıları alırsın doğru yanlış kendi silahını sistemini yapardın..sonra geliştirirdin..

Reklamla olmaz..bu bölgede yaşıyorsan sessiz ve derinden gidilmesi lazım..şimdiye kadar da inanın yapılırdı..

Ama sam amca yıllar önce bize çöktüğü için casusumuz boldur kozmik odamıza bile rahatça girilir..her şey ele geçirilir..sadece konuşuruz biz olacağından değil bize patriot s400 f16 satarlar..böyle sürüp gider..
    "@katırcı_bedri" itibar veremiyor, sadece selam edebiliyormuşuz. O vakit selam olsun.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. Trump'ın elinde İncil ile kiliseye yürümesi......

https://www.youtube.com/watch?v=RszfyRY5YSo

Yaaaa Allah ....Bismillah..!

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hisse 200 oldu motoru da yapar elbet
    İvit... Bu nedenle siz zeki, biz aptalız zaten...

Tabi ayrıca sizin vatansever, bizim vatan düşmanı olmamız gibi bir durum da var.
    Hisse 200 olmuşsa, şirket motoru da yapar elbet...

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    "@katırcı_bedri" itibar veremiyor, sadece selam edebiliyormuşuz. O vakit selam olsun.
    Bizden de selamlar..iyi geceler..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    İvit... Bu nedenle siz zeki, biz aptalız zaten...

Tabi ayrıca sizin vatansever, bizim vatan düşmanı olmamız gibi bir durum da var.
    Hisse 200 olmuşsa, şirket motoru da yapar elbet...
    Estağfurullah bende Motor işi yaş diye 9 larda ver al işine girdim malı kaptırdım. Motoru yapamadı ama 200 oldu demek istedim. 200 e gitmiş bir hisseyi 9 a vermek bir başarı değildir.

Burada hiç kimse için ben böyle yargılara varmam.

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Estağfurullah bende Motor işi yaş diye 9 larda ver al işine girdim malı kaptırdım. Motoru yapamadı ama 200 oldu demek istedim. 200 e gitmiş bir hisseyi 9 a vermek bir başarı değildir.

Burada hiç kimse için böyle yargılara ben varmam.
    Ben yanılmışımdır o vakit. Affola.

Sayfa 393/506 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •