Sayfa 394/614 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Bariz düzeltme bu. Yola devam edecektir. Hissiyatımdır.
    Hahaha ) ne hissiyatmış be bilader……

2. Kap a düşen haberde tam olarak ne demek istiyor aptala anlatır gibi anlatacak olan var mı ) şimdiden teşekkürler

KAP: POLHO [ ] POLİSAN HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1031908
    Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2022-05-23
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 04.05.2018
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama Şirketimiz
    ortaklarından; Sn. Mehmet Emin BİTLİS, Sn. Ahmet Ertuğrul BİTLİS ve Sn. Ayşe
    Melike Bitlis BUSH'dan alınan 23.05.2022 tarihli dilekçeler ile yatırım
    hesaplarında yer alan "borsada işlem gören nitelikte"ki toplam 39,892,750 adet
    paylarının "borsada işlem görmeyen paylar" niteliğine çevrilmesi için 23.05.2022 tarihi itibariyle Merkezi Kayıt
    Kuruluşu A.Ş.'ne başvurulmuştur.

neden acaba ??

y.t.d

Kamuoyuna
    duyurulur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Kolhis Yazıyı Oku
    Kap a düşen haberde tam olarak ne demek istiyor aptala anlatır gibi anlatacak olan var mı ) şimdiden teşekkürler
    biz vaktiyle saymak icin takas kaydına aldirmistik hisselerimizi. 23 mayıs itibariyle vaz geçtik. satmayacagiz. dondurucuya atacağız, orada kalsın anlamında.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    çünkü borsada işlem görmeyen pay borsada satılamaz. ya hiç satmazlar ya da borsa dışından satarlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    burada maksat sadece hisseleri borsada satmaktan vazgeçtiklerini deklare etmek mi yoksa bir haber daha gelecek mi? bunu takip edecegiz

7. Her an satış yapılabilecek 40 milyon lot mal tahtanın önünde bir set oluşturuyordu artık yok spek düşünsün bundan sonra….

8. Satışa hazır lotlarin geri çekilmesinin bir çok amacı olabilir ama benim için şirket geri alımı yada patron geri alımları gelebilir izlenimi doğdu. Yoksa bırakır kalırdı satışa hazırda satacaksin diye bir zorunlulukta yok zaten. Peki neden geri çekilir bir düşünmek lazım.

Şimdi hemen olacak demiyorum ama olabilir diyorum. Zaten bundan öncede geri alım açıklamışlardı sonra geri çektiler çünkü patron satışında likitte mal varken geri alım programı açıklamak biraz kötü izlenim verirdi. Şirketin geri Alım yapması demiyorum dikkatinizi çekerim. Geri alım yapacağım açıklaması bile diyorum. Şimdi ise işlem görmeyen tipe dönüştürüyorlar hisselerini. Her şeyin bir yönetimi bir usulü vardır. Benim malım buraları hak etmiyor ben buralardan satmam diyor hiç bir şey deniyorsa bile Bilançodan sonraki ikinci olumlu haber olarak algıladım ben, yatırım tavsiyesi değildir.

*** Aklım aldıklarımda değil aklım hala alamadıklarımda ***

Sayfa 394/614 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •