Sayfa 397/1019 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Ayrıntı incelemedim ama bence yeni yöntem daha doğru.

Saat 11:00 deki kurun esas alinmasi o saatteki kurun manipüle edilmesi riskini oluşturuyordu hangi taraftan bakarsan bak...

Günlük bir kaç saatteki ortalamanın alinmasi bu riski azaltacaktır...
    saat 11 de kura basarlar kur farkını vade sonu daha düşük öderler şeklinde söylenti vardı bunun önüne geçmek için değişiklik yaptılar yalnız dövizden tl ye geçenler için diyor tebliğde tl de olup geçenler içinde geçerli mi onu anlamadım

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    saat 11 de kura basarlar kur farkını vade sonu daha düşük öderler şeklinde söylenti vardı bunun önüne geçmek için değişiklik yaptılar yalnız dövizden tl ye geçenler için diyor tebliğde tl de olup geçenler içinde geçerli mi onu anlamadım
    Merhaba ikisi içinde geçerli kur hesaplaması.

3.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    Gazeteci Emre Özpeynirci: TOGG’un satış fiyatı 1 milyon TL olabilir.
    https://twitter.com/HaberReport/stat...11274050084871

bu gelirle artık TOGG umu alırız BOGG umu bilmem
    Zaten ilk iki yıl sadece devlet,belediye, iş adamları, ünlülere vs’ye satarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BILGI geldi... Kur korumalı mevduatta değişiklik: Referans kur artık saat 10.00 ile 15.00 arasındaki saat başlarındaki kurun aritmetik ortalaması olacak.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Ayrıntı incelemedim ama bence yeni yöntem daha doğru.

Saat 11:00 deki kurun esas alinmasi o saatteki kurun manipüle edilmesi riskini oluşturuyordu hangi taraftan bakarsan bak...

Günlük bir kaç saatteki ortalamanın alinmasi bu riski azaltacaktır...
    Doğru ama mudi tekrar dövize dönmek isterse önünde çok çetrefilli bir süreç olacak. Bunu kimse tartışmıyor.

Tcmb TL bazlı fark ödeyecek.

Tcmb alış kuru ile piyasa kuru arasında mutlaka fark olur
    Volatilite nedeniyle farkın daha da yükselmesi olası.
    Mudi aldığı TL fiyat farkı sonrası gidip piyasadan döviz almak zorunda, bu durumda da bankaların yüksek makasına takılacak.
    Tüm bunları geçtiğinde ise üzerine döviz alım işlemi için kambiyo vergisi ödeyecek.

Çok net bir süreç değil. Risk yok denemez.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    BILGI geldi... Kur korumalı mevduatta değişiklik: Referans kur artık saat 10.00 ile 15.00 arasındaki saat başlarındaki kurun aritmetik ortalaması olacak.

hangi bir işi adam gibi yapabildiler ki.
    cahiliye döneminde yaşıyoruz.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    yatırım uzmanı kaç yaşında ?
     Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    47 yaşında. 2000 'den beri bankacıymış. Tuncay Turşucu diye bir uzmanın tavsiyelerine uyarmış.
    Hakikaten adamı sizin için sabah 7 de aradım .Sorguya çeker gibi oldu biraz ama kusura bakma dedim. Rahat ol abi sıkıntı yok dedi. Unutma sen aldın attın ve unuttun yatırımcısısın dedi. Bütün bedelli bedelsiz ve temettülerini ben takip edicem dedi. Hayırlı olur inşaallah.Haftasonu bi yemeğe götüreyim ben bunu. Gerçekten efendi çocuk. Saygılar
    siz o 16 kertiği nasıl yaptınız . kendi kazancınız mı aileden mi. burada temel bir problem var
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gormus gecirmis..
    20 senelik tecrube konusuyor belli ki..
    Syg,
    evet evet 20 senelik tecrübe başkasının tavsiyelerine uyarmış ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 397/1019 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •