Sayfa 399/711 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Önemli olan kimin alıp sattığı değil bence, önemli olan artık dikkatleri ve arıları üzerine çekebiliyor olması [emoji846]bu petek birgün dolar merak etmeyin sadece biraz zaman ve sabır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    On numara bir açıklama olmuş. Yerli sanayi geliştikçe maktk önü açık.

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by godzilla34 Yazıyı Oku
    Twitter’dan takip ediyorum bugünden için aldım diye birÅŸey yazmıyor kardeÅŸim iyi okuyun lütfen

Ortak elalemin malının, alımının, satımının tartışmasına girmek istemiyorum. Sadece bilgi amaçlı bu ekran görüntüsünü atıyorum. Bu konu da tartışmak yersiz. Eğer yazdıklarım sizi incittiyse kusura kalmayın. Amacımız huzurlu ortamda tüm ortaklara faydalı olacak bilgi paylaşımı. Size bol kazançlar dilerim.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

3.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Ortak elalemin malının, alımının, satımının tartışmasına girmek istemiyorum. Sadece bilgi amaçlı bu ekran görüntüsünü atıyorum. Bu konu da tartışmak yersiz. Eğer yazdıklarım sizi incittiyse kusura kalmayın. Amacımız huzurlu ortamda tüm ortaklara faydalı olacak bilgi paylaşımı. Size bol kazançlar dilerim.

Yani ortağımız bu tweetleri görüp o şekilde bir sonuç çıkarmış olabilir ve kendisini bundan dolayı eleştiremem.

4.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    On numara bir açıklama olmuş. Yerli sanayi geliştikçe maktk önü açık.

Evet ben de tam bu noktaya dikkat çekmek istiyorum. Saygıdeğer ortaklarımızın dediği gibi yerli sanayi büyüdükçe maktk da büyüyecek!

5.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Evet ben de tam bu noktaya dikkat çekmek istiyorum. Saygıdeğer ortaklarımızın dediği gibi yerli sanayi büyüdükçe maktk da büyüyecek!

Ülkemizde sanayi devrimi başlamıştır artık sanayide ileri gitmekten başka caremiz yok.

6.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Ülkemizde sanayi devrimi başlamıştır artık sanayide ileri gitmekten başka caremiz yok.

Hele hele savunma sanayi tam bir sıçrama yaptı ve yapmaya devam edecek. Sayın Sancaktar beyin sürekli dediği gibi makinanın ürettiği ürünler üretimin olduğu her yerde kullanılıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Hele hele savunma sanayi tam bir sıçrama yaptı ve yapmaya devam edecek. Sayın Sancaktar beyin sürekli dediği gibi makinanın ürettiği ürünler üretimin olduğu her yerde kullanılıyor.

Yerli silah üretiminde dünya standartlarını aşan kalitede üretimler var ülke içinde yavaş yavaş yerli silah kullanımına geçiliyor. Maktk buradaki önemini görebilmek lazim

8.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Yerli silah üretiminde dünya standartlarını aşan kalitede üretimler var ülke içinde yavaş yavaş yerli silah kullanımına geçiliyor. Maktk buradaki önemini görebilmek lazim

Seneyi güzel veriler ile kapar ise ki olabilirliği yüksek ihtimal, patron pisküvit işi yapmayan bir alıcı mutlaka bulacaktır [emoji6]

Sayfa 399/711 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •