Sayfa 399/1012 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Sn. Sugosu82 stopaj indirimi 30 kasım son gündü uzatılcak diye hiç biyerde duymadım aksine oranları düşürdükleri gibi stopaj 5 ten 15 oldu bide 24 25 faizlerde hayal oldu acaba dediginiz gibi ilk bi kaç gün duruma göre uzatıp uzatmama yoluna gircekler?
    kanun yapıcı düzenleme yaparken arkada boşluk bırakmaz
    şöyle ütopik bir örnek verelim bankada günlük faizde 5 milyon tl. tutuyorsun
    p.tesi sabah saat 9 da parayı çekip hesabı kapattın, hafta sonu 2 gün için stopaj %15 hesaplayıp ödeme yaptılar
    bazılarının iddia ettiği gibi p.tesi veya salı günü hükümet açıklama yaptı stopaj indirimini uzattık diye
    farzedelim ben de p.tesi akşam ülkeden ayrılıp başka bir ülkeye taşındım
    banka aralık ayı 1 ve 2. günü için yaptığı eksik stopaj hesaplamasıyla bana borçlu kalmış oldu
    bana da ulaşacak bir adres yok ellerinde, 9 yıl sonra ülkeye dönüp faziyle farkı talep etme hakkın doğar
    böyle bir saçmalığa kanun yapıcı hele bankalar aleyhine neden olur mu sizce..?

Biradaki vergi cok yuksek 10 tl 1 bira.%5 alkol var vergi %70.avrupada boyle vergi yok.

3. Evde bira yapımı videolarını izledim bugün konu biradan açılınca ekonomiye biraz ara verdim

4.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Aktifte faiz oranları sayfalardan silinmiş,muhtemelen pazartesi tekrar inecek....
    İnecek ama mevduat stopajları arttığı için reklamlarında muhtemelen daha yüksek oran gösterecekler, tabii yersen yoldaş

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    -Petrol -crude oil yani siyah altın :50 dolarlarda kalır
    -Ankara -İstanbul seçimleri :Akp alır ise
    -Abd Halkbanka ceza kesmeyip Atillayı gönderirse
    -Fed 2019 da 1 veya 2 tane faiz belki artırım der ise

Dolar :4 lira
    Mevduat faizleri :13 den aşağı olur

Hesabınızı yaparken bu ihtimalleride hesaplamak lazım sanki .

Dolar 2,80 idi Faizler 13 lerdeyken.
    Ayrıca böyle kafalı bir toplumda faiz eksik olmaz. Tüketim çılgınlığı , içsel problemler , hırs , lüks ve konfor düşkünlüğü vs. vs. ( Haddini Aşma Hastalığı )

Gidin AVM lere ve oradaki zincir yiyecek içecek yerlerine , gidin teknoloji mağazalarına , kahve zincirlerine , ayrıca sonradan görmelerin yeni trenleri nargile mekanlarına hep tüketim hava civa.

Bu ülkenin ne Dincisine , ne dinsizine , ne Kemalistine , ne ateistine , ne solcusuna , ne sağcısına . . .

Para değerli olacak artık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    zaten faizden yanıcaz hafif bi bronzluk iyidir.ama bide alkol çıkartmayalım kömür gibi olmaya gerek yok.😂

7.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Dolar 2,80 idi Faizler 13 lerdeyken.
    Ayrıca böyle kafalı bir toplumda faiz eksik olmaz. Tüketim çılgınlığı , içsel problemler , hırs , lüks ve konfor düşkünlüğü vs. vs. ( Haddini Aşma Hastalığı )

Gidin AVM lere ve oradaki zincir yiyecek içecek yerlerine , gidin teknoloji mağazalarına , kahve zincirlerine , ayrıca sonradan görmelerin yeni trenleri nargile mekanlarına hep tüketim hava civa.

Bu ülkenin ne Dincisine , ne dinsizine , ne Kemalistine , ne ateistine , ne solcusuna , ne sağcısına . . .

Para değerli olacak artık.
    İlerde cogu evsiz olur...Kapitalizm ne oldugunu anlamadan yaşıyorlar...

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sizde dikkat ettiniz mi

Bu aralar hukumet yetkililerin agzindan GEZI eksik olmamaya basladi
    Kaşıyorlar ki bir yerden bir şey çıksın da düşman ilan edip seçim öncesi seçmeni konsolide edelim. Tutmazsa bir dış düşman bulunacak, ama dış düşman pahalıya patlayabiliyor, o nedenle iç düşman daha kolay. Hiç olmadı chp'ye kesilir ihale yine, en kötü iş bankası işi yapılır chp ses çıkarınca da hedefe oturtulur.

Sayfa 399/1012 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •