sarı lacivert bir yıl diliyorum
sarı lacivert bir yıl diliyorum
bir halt olacağı yok.
Mutlu Yıllar.
Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Euroleague B Grubu 11.hafta maçında Rus ekibi UMMC Ekaterinburg’u konuk ediyor. 10 Ocak Çarşamba günü Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak ve FB TV’den ekranlara gelecek.
Başantrenör Fırat Okul’un çalıştırdığı Kadın Basketbol Takımımız, Avrupa’da geride kalan 10 haftayı; 8 galibiyet, 2 mağlubiyetle tamamladı. Grupta 3 takımın 8’er galibiyeti bulunurken, Ekaterinburg ve Yakın Doğu’nun ardından Ekibimiz, 8 takımın yer aldığı grupta 3. sırada yer alıyor.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Rusya’da oynanan maçı Kadın Basketbol Takımımız, 71-73 kazanmıştı.
bir halt olacağı yok.
erkeklerden barça ile oynayacak
bir halt olacağı yok.
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımızın oyuncularından Bahar Toksoy Guidetti ve Mia Jerkov, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Haftasında Fenerbahçemizin İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara ile oynayacağı maç öncesinde Resmi İnternet Sitemize açıklamalarda bulundu.
11 Ocak Perşembe günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçı değerlendiren Bahar Toksoy Guidetti, “Şampiyonlar Ligi’ndeki grubumuz gerçekten zorlu bir grup. Çünkü İtalyan rakiplerimiz zorlu rakipler. Güçlü kadrolara sahipler. Tabii ki bizim kadromuz da bu maç için hazır. Novara takımındaki oyuncuları birebir çok iyi tanıyoruz. Milli takımlardan bildiğimiz oyuncular. Keyifli ve güzel bir maç olacağını ve ev sahibi avantajımızı kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. Maç saati de çok uygun bu sebeple taraftarlarımız bizim yanımızda olup bize yardımcı olacaktır. Antrenmanlara; bu sabah halter ve top antrenmanı ile başladık. Toplantımızı yaptık, taktiksel olarak neler yapmamız gerektiğini öğrendik. Yarın(Bugün) maçın oynanacağı salonda yapacağımız antrenmanla hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Umuyorum ki güzel bir maç olacak bizim için” dedi.
bir halt olacağı yok.
kızlar ilk çeyreği 19-18 yenik kapattı
bir halt olacağı yok.
ilk yarıyı 42-38 önde bitirdik
bir halt olacağı yok.
47-44 önde kızlar
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri