Sayfa 400/1023 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Tekrar ediyorum...
    Ülkenin bugünlere gelmesinde benim sorumluluğum yok...
    Papaz olayında faturayı normalde bana TERÖRİST diyenle birlikte ödemeyi RED EDİYORUM...

ABD nin yanında zaten olamam;Anti emperyalistim/Türk üm ama Reis ve avenesinin milliyetçi söylemlerine de boyun eğmem...
    Milliyetçi söylemden kastım bir kaç ana akım medyayı gezdim:Bu davayı milli bir davaya dönüştürmüşler çoktan...
    Bu milli bir dava değildir...
    Reis ve AKP nin beceriksiz politikalarının sonucudur
    Ben kül yutmam...
    Benim (beni temsil eden ana muhalefet partisinin liderinin) görevi halka bunu anlatmaktır....
    Ağzı iyi laf yapan/ikna kabiliyeti yüksek bir mühalif lider çok rahat halkı ikna edebilir...

Söylediğim bu...

saygılar/başarılar
    aynen katılıyorum ..........

2. ABD'den bir adım daha: F-35 kararı Senato'dan geçti
    ABD yönetiminin Adalet Bakanı Gül ile İçişleri Bakanı Soylu’ya yaptırım kararının ardından yeni bir hamle de ABD Senatosu'ndan geldi. Senato, daha önce komisyondan geçen Türkiye'ye F-35 savaş uçaklarında yaptırım uygulanmasına ilişkin kararı onayladı.

ABD yönetiminin Türkiye'de yargılanmasına devam edilen Amerikalı Papaz Andrew Brunson'ın serbest bırakılmamasını gerekçe göstererek aldığı yaptırım kararından sonra yeni bir hamle de ABD Senatosundan geldi. ABD Senatosu, daha önce komisyondan geçen Türkiye'ye F-35 savaş uçaklarında yaptırım uygulanmasına ilişkin kararı Genel Kurul'da onayladı. Senatonun Türkiye'ye F-35 savaş uçaklarının verilmemesi kararının yürürlüğe girmesi için ABD Başkanı Donald Trump’ın onaylaması gerekiyor. Türkiye'ye F-35 yaptırımı konusunda Trump'ın tavrı merakla bekleniyor.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Beyaz Saray'ın ABD'li Papaz Andrew Brunson'ın tutukluluğu nedeniyle yaptırım kararını duyurmasının ardından yaptığı açıklamada "Yaptırımlar Brunson serbest kalana kadar sürecek” ifadesini kullandı.

3. @sputnik_TR

Erdoğan'ın açıklayacağı eylem planından: Lüks ve ithalat yoğunluğu yüksek tüketim malları tespit edilerek, caydırıcı vergilendirme yapılacak
    https://sptnkne.ws/jk2u

Evdeki buzdolabı ve fırına vergi geliyor sanırım.

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Tekrar ediyorum...
    Ülkenin bugünlere gelmesinde benim sorumluluğum yok...
    Papaz olayında faturayı normalde bana TERÖRİST diyenle birlikte ödemeyi RED EDİYORUM...

ABD nin yanında zaten olamam;Anti emperyalistim/Türk üm ama Reis ve avenesinin milliyetçi söylemlerine de boyun eğmem...
    Milliyetçi söylemden kastım bir kaç ana akım medyayı gezdim:Bu davayı milli bir davaya dönüştürmüşler çoktan...
    Bu milli bir dava değildir...
    Reis ve AKP nin beceriksiz politikalarının sonucudur
    Ben kül yutmam...
    Benim (beni temsil eden ana muhalefet partisinin liderinin) görevi halka bunu anlatmaktır....
    Ağzı iyi laf yapan/ikna kabiliyeti yüksek bir mühalif lider çok rahat halkı ikna edebilir...

Söylediğim bu...

saygılar/başarılar
    Bugün benzer cümleleri kurdum... Biz ABD'ye yaptırım uygulayalım bakalım dolar değer kaybediyormu...

Beter olmadan yeter olmaz, Dolarda yükseliş kaçınılmaz bu iyi günlerin kıymetini bilin shortçuluk yapacam ! da üç beş kuruş kazanacam diyenlere de yeniden hatırlatayım malınız güvende olsun yeter gün gelip aradığınızda malınızı yerinde bulun o mal size fazlasıyla yetecektir gerisi aç gözlülüktür. Teknikçilerin palavralarına kanmayın bu iş TEKNİK meknik değildir kendiniz bilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    @sputnik_TR

Erdoğan'ın açıklayacağı eylem planından: Lüks ve ithalat yoğunluğu yüksek tüketim malları tespit edilerek, caydırıcı vergilendirme yapılacak
    https://sptnkne.ws/jk2u

Evdeki buzdolabı ve fırına vergi geliyor sanırım.

*** Çoğu kamu binası yandaştan yüksek paralara kiralanmış durumda... Zaten yeni bina yapıldığı yok...
    *** Halkımızın yüksek elde ettiği gelirleri ihtalat mallarına çarçur etmesine kimsenin gönlü razı değildir... Asgari ücreti düşündüğümüzde cidden çok harcıyor bu millet... Yandaş zaten parasını da kaçırdı vatandaşlığınıda... olan bize oldu...

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Maymuna döndürdüler,madara ettiler bizim medyayı
    Beter olsunlar.
    Medya mı? Bu ülkede öyle bir şey hala var mı? Gören olursa haber versin.

Hadin bakim TEKNİKÇİ MEKNİKÇİLER patlatın yeni tekniğinizi ne olur bundan sonra Doların hali 4.08 den alacaz ! diye hala bekliyoruz.

Sayfa 400/1023 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •