Endek long pozumu hala taşıyorum. Spotta full hissedeyim. Hulk short da tam yerinde kapanmış. Bakalim neler olacak?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endek long pozumu hala taşıyorum. Spotta full hissedeyim. Hulk short da tam yerinde kapanmış. Bakalim neler olacak?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcell karı ne geldi bende veriler eksik...
Tebrikler. Elim gitti ama basamadım cortu hulk cortladık endekis lonkedik bi de sahaya dalsak kaldıraç 8 olacaktı he çok kazanacakmışız ama tersi durumda ciddi sıkıntı olurdu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam,
Yazdırmakta olduğum bir uygulama için borsa verilerini canlı çekmek amacıyla API entegrasyonu veren ya da satan şirket, kurum var mıdır?
Borsa verilerini satma ya da ticari amacımız yok, sadece uygulama geliştirme için, uygulamayı kendim kullanacağım.
Teşekkürler.
Aynı düşüncedeyiz. 17.40 üzerine atarsa hareket hızlanır. Bim Tcell Koza grubu ile endeks yeni zirvelere taşınacak diye tahmin ediyorum. Kamu bankaları da gelen olumlu haberle arayı biraz kapatacaklar gibi görünüyor. Velhasıl 3 ay içinde yeni zirve göreceğimizi Tcell'in de bu yolculukta baş hisselerden olacağını düşünüyorum.
Ha bugün endeks kontratında hep şort kovaladım fırsat bulamadım o ayrı bir konuJas'ın bahsettiği son küçük c dalgası ihtimali hep kafamda. O yüzden gönül rahatlığıyla longlayıp oturamıyorum.
Yer İmleri