yetkisiz bey senin dediğini yaptılar."Dün akşama kadar sabrettik. Talimatı bu akşam veriyorum. ABD'nin Adalet ve İçişleri Bakanlarının mal varlıklarını donduruyoruz.reis
yetkisiz bey senin dediğini yaptılar."Dün akşama kadar sabrettik. Talimatı bu akşam veriyorum. ABD'nin Adalet ve İçişleri Bakanlarının mal varlıklarını donduruyoruz.reis
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yetkisiz guzel tahmin etmis.
Saka gibi artik.
"Varsa"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin yaptırım kararı için "Stratejik ortaklığa yakışmıyor. Bugün arkadaşlarıma talimatı veriyorum, Amerika'nın Adalet ve İçişleri Bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarını donduracağız, varsa.
Komikti o kisim soylerken Cumhurbaskani
Nasil bir isin icindeyiz artik.
Pe, onu unutmustuk bile. Vermissin sagol.
Halkbank temettü teklifini düşürdü
Halkbank Yönetim Kurulu, daha önceki teklifinin yarısı kadar temettü teklif etti. Dağıtılabilir karın yüzde 8,95'i yerine yüzde 4,47'si olan 158,3 milyon lira temettü 17 Ağustos'ta ödenecek. Hisse başı net temettü 0,253 TL yerine 0,126 TL olacak ve bu da 17 Temmuz kapanış fiyatına göre yüzde 1,95 temettü verimine işaret ediyor.
Bu arada Ankara’nın da Amerikan tarafından talepleri var. Ankara, Zarrab davası sonrası ABD Hazine Bakanlığı’nın Yabancı Varlıkları Kontrolü Ofisi’nin (OFAC) sonbaharda açıklanması beklenen Halkbank cezasının ‘makul’ bir ölçekte olmasını ve Halkbank’a yönelik bunun dışında herhangi bir hukuki süreç yaşanmamasını istiyor. Hazine, ABD hükümetine bağlı ve ABD Başkanı Donald Trump’ın Halkbank’a yönelik cezanın bankanın ödeyebileceği makul bir seviyede olması konusunda adım atmaya hazır olduğu söyleniyor.
http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyaz...n_Atilla.html#
halkbye dalmamın sebebi başından beri düşük bir ceza geleceğini düşünmemdi. bakalım göreceğiz. tersi olursa yandık...
rockenfeller ailesi+rusya+çin+hindistan bastırıyor bizim yanımıza gel diye ipek yolu üzerinden dünyaya açılım(yani avrupa)
amerika+ingiltere+israil diyor akdeniz havzası +ortadoğu benimle hareket et türkiye ise tam 1 yıldır ne yardan ne kardan
misali iki tarafıda oyalıyordu.aslında olan tamamen bu en sonunda cephenin birinin tepesi attı kararını ver diye.
ne olacaksa 1 en fazla
bilemedin 2 ay içinde olacak çünkü bizimkiler herkesin canını sıktı.
87-88 civarında Bovespa ile esitleyecekler herhalde, dünya dengesi acayip.
Kur da benzese bari. Yine başlarlar Türkiye - Brezilya benzerliği diye.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
Yer İmleri