Originally Posted by *Bozkurt Bugün paranın beline vurduk. Ohhhh mis mis ne serinledik ya tıpkı eski günlerdeki gibi kaldırıp kaldırıp çakıyor Dayı düzeltmeyi yaptı rokete devam..
Fakirdik fasfakir olduk sortcular olarak uzun vadede hep ütülmüye mahkumuz germiyanoğlulları abi piyasalar doğası gereği hep boğa
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Fakirdik fasfakir olduk sortcular olarak uzun vadede hep ütülmüye mahkumuz germiyanoğlulları abi piyasalar doğası gereği hep boğa Yılanoğluna çakı işlemiyor... Memedabi gibi kahramanlar gerek... Beyaz atlı memedabi...
Memento mori
Originally Posted by *Bozkurt Fakirdik fasfakir olduk sortcular olarak uzun vadede hep ütülmüye mahkumuz germiyanoğlulları abi piyasalar doğası gereği hep boğa Parayı kuşa gömdüler. Şimdi Nebati diyordur kuştan sonra hangisine girek. Du bi tahmin edim eregli olabilir.
greece ıs accused by turkey of lockıng radar on turkısh f-16 jets
Originally Posted by traderfx Parayı kuşa gömdüler. Şimdi Nebati diyordur kuştan sonra hangisine girek. Du bi tahmin edim eregli olabilir. Ereglide cok fazla ky var surundurmeli.
Originally Posted by akcay greece ıs accused by turkey of lockıng radar on turkısh f-16 jets Dunku haber abi o ekmek cikmaz ayilars
Originally Posted by rebelyus Dunku haber abi o ekmek cikmaz ayilars twitterda yeni önüme düştü... bende yeni sandım...
Forum Rules
Yer İmleri