Sayfa 404/817 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Alıntı Originally Posted by EFE45 Yazıyı Oku
    bugün c.betonları verdik yerine boyaları aldık.sert hareketler yaptığı için yatay hareket etsin de sonra alırım anlayışında olmadım.betonun altına düşünce anında alım yaptım.bu hafta 9 aylık bilanço gelecek kallavi bir zarar rakamı göreceğiz.muhtemelen krizden kaynaklı değil yatırım ve arge çalışmaları olacaktır.
    Kallavi bir zarar derken nerden ve nasıl bu kanıya vardınız ve zarar rakamı mesela? Ayrıca kallavi bir zarar edecekse neden alım yaptınız merak ettim!

Alıntı Originally Posted by EFE45 Yazıyı Oku
    bugün c.betonları verdik yerine boyaları aldık.sert hareketler yaptığı için yatay hareket etsin de sonra alırım anlayışında olmadım.betonun altına düşünce anında alım yaptım.bu hafta 9 aylık bilanço gelecek kallavi bir zarar rakamı göreceğiz.muhtemelen krizden kaynaklı değil yatırım ve arge çalışmaları olacaktır.

Yatırım derken nasıl bir yatırım var acaba yeni bir fabrika gibi mi?

Bu şirketin zarar açıklamasında ki en büyük etken nerdeyse cirosunun yarısına ulaşan pazarlama satış ve genel yönetim giderleri v.s adı altındaki zırvalardır ve bu yıllardır böyledir! Yanlışlık varsa düzeltin...

4.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Bu şirketin zarar açıklamasında ki en büyük etken nerdeyse cirosunun yarısına ulaşan pazarlama satış ve genel yönetim giderleri v.s adı altındaki zırvalardır ve bu yıllardır böyledir! Yanlışlık varsa düzeltin...
    Aslında düşüş kap açıklamasında belliydi. 12 temmuz galiba açıklamasında 1 600 000 bin nominal satış yapılacağını belirtmişti. Yetki verdikleri Satışı yapan kişiyi araştırın. Ayrıca 1 600 bin nominal şu ankinin ortalama yüzde kırkı .siz düşünün ayrıca takaslara. Bakarsınız 2 aracı kurum takası çok minumum seviyeye gelmiş. Takas değişimi var. Benim düşünceme göre eninde sonunda çok yüksej seviyelere gelecektir

5. kol tamam sıra bacakta !
    Son düzenleme : DeliBalta; 24-10-2018 saat: 10:48. Sebep: .

Alıntı Originally Posted by DeliBalta Yazıyı Oku

kol tamam sıra bacakta !
    Bacakta tamam gibi ya sonra?

7. Sonra omuz geliyor

8. Akzo ile ilgili bir haber olmadığı sürece bu piyasada bu mali veriler ile çok iyimser olmamak lazım. 3. çeyrek zararın boyutuna göre millet bakacak ama anlaşılan hiç beklenti yok, ilgi az. Ytd

Sayfa 404/817 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •