Sayfa 404/1001 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    25d
    Erdoğan: Siyasi özgürlük ile ekonomik özgürlük madalyonun iki yüzü gibidir. Biri olmadan diğeri anlamsızdır. Ekonomide refahı yaygınlaştıracağız

Ne diyorsunuz doğrumu söylüyor
    Bunca yıl söylüyordu. Bundan sonrada ne söylüyorsa söylüyrdur. Doğrumu yalanmı allah bilir. Marketker yalan söylüyor

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sindoma saydigin yerlere gelir duzeyi asagida olanlar gidip yiyemez ama silifkede dedigim gibi siradan bir yiyecektir
    Her yerde yedim ama silifke tasucu burasi farklidir ortami farklidir, tadi farklidir , birasi farklidir ,sosu farklidir yiyen kisiler farklidir
    Sindoma abi de bizi zengin biri sanıyor herhalde, daha hiç yengeç siftahımız yok, bi kere gitsin bir daha gidemezsin diye yazdı oraları heralde
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi de bizi zengin biri sanıyor herhalde, daha hiç yengeç siftahımız yok, bi kere gitsin bir daha gidemezsin diye yazdı oraları heralde
    Abi sende diycen ankarada yengeç vardıda bizmi yemedik

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu kadar merak etme diye yazdım ,sen kiremitte hakiki tereyağlı karides ye

5. Borgo Sant'Agostino [Como] en son gittigimde balik corbasi istedigimde getirdikleri
    simdi bumu yoksa silifke veya tasucunda siradan bir birahanede yengec birami sorusunun cevabi tartismasiz silifke yada tasucudur ama iste bazen instagram storleryleri icin como yada gitmek lazim

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Ağa sen bizim oralısın resmen
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ben %50 mersin %50 gazipasa olunca silifkede hem akrabalarim cok hemde tanidiklarim
    Silifkede taninmis bir ailenin ferdi isen ben kesinlikle taniyordumdur
    Mesela yazlari bazen gokbelen e giderim miss gibi mangal uzerine birde cam tatlisi yemeye bayilirim
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Gaz parasi cebimize girecegdi demi,öle dedi
    Ozaman yengeç yerim:öley:

8. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    58d

Rusya devletine bağlı medya
    İstanbul’un birçok noktasında ‘yoğun koku’ alarmı: İGDAŞ, 'doğalgaz kaynaklı değil' açıklaması yaptı
    https://tr.sputniknews.com/20211205/...051465594.html

Sayfa 404/1001 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •