Sayfa 404/1078 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. İşte coin olayı buna dayanıyor

fonix the economist
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Senin de eline sağlık... İyi akşamlar... ��

Sent from my E6853 using Android mobile app

Rica ederim Sn. T/A ne demek
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. iyi akşamlar arkadaşlar emeklerinize sağlık.Bu kripto para ile ilgili herkez'in bilgilendirilmesi lazım çok tehlikeli bir olay,her açıdan.
    Gerçi dünya'ya hükmeden para babaları kafaya koyduysa eni sonu bu olacaktır ama ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyi olacaktır.
    Bu sanal paralar devreye girdimi insanların zor günler için kenarda sakladığı bir parada olamayacak artık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
    Bölüm 2 : Madencilik (mining)

Evet, aslında benim ilgimi çeken konu burası oldu. Şahsi fikrim olarak. Bir ürün üretiyorsunuz, ürettiğiniz ürünü döviz bazında bir değerle satıyorsunuz fikri baştan bana cazip geldi. Sanıyorum bunu duyan herkes aynı fikre kapıldı. Eline hesap makinesi alıp böldü çarptı sonra topladı tekrar çarptı. Veee..
    Vay anasını dedi.
    İşte orda ocağına incir ağacını dikmiş oldu. Çünkü fikir bir kere kafaya yerleşince gerisini zaten hayal dünyası tamamlıyor insanlarımız için…
    Öyleyse ufaktan bu konuya giriş yapalım ve gerçekleri görelim. Uyanık olalım…
    Esas olarak ikiye ayrılıyor konu
    1. Madencilik yapılmayanlar
    2. Madencilik yapılanlar
    1.Madencilik yapılmayanlar : Bu tarz coinler konuyu yani coin fikrini ortaya atan yapı, organizasyonlar tarafındam mining ediliyor. Yani dışardan herhangi bir ekipman ya da bilgisayar malzemesi kullanılmıyor. Dolayısıyla ne kadar var ne yapılıyor. Ne işe yarıyor. Zaten bütün sistemlerin tanımları internette web siteleri üzerinde, yazılı belge yok. Olanlar İngilizce, hadi diyelim çat pat ingilizceniz var onuda teknik İnglizceniz yetersiz ise anlamanızın imkanı yok. Gerçi son dönemlerde bu konuya eğilen çeşitli Türk yatırımcı mı desem yoksa uyanık mı bilemedim. Var yani. Yerli fikirler üretiliyor.
    Ancak gözlemlerimden bunların elle tutulur hikayeleri olmadığını söyleyebilirim. Sikke adı altında ortaya çıkan fikir ile ilgili olarak söyleyeceğim; güzel proje olarak başladı. Her tarafta fısıltı gazetesi yöntemi ile yayıldı. Ve insanlara bizim reklamımızı yapın ve sikke kazanın empoze edildi. Şimdi işi gücü olamayan yada bu konuya merak salan herkes “sikke†reklamı yapıyor. Ama ortada ne olduğunu bilen biri bile yok. Bu size bir şey hatırlatıyor mu. Hani çiftlik, inek tavuk. Yada banka ïŠ
    Bu başlıktan sıkıldım hemen diğer maddeye geçiyorum. Çünkü ortada anlatacak bir şey yok. Yani madencilik adı altında anlatacak bir şey yok .Çünkü adamlar kendileri madencilik yapıyor. Size düşen görev ağızdan ağıza reklamını yapıp bu kerkenezlere para kazandırmak. Yani sisteme yeni üye katılımını sağlamak. Ponzi ya bu diyenleriniz çıkabilir. Ne derseniz deyin canım. Ben sadece bildiklerimi anlatıyorum
    2.Madencilik yapılanlar: Burası var ya…Acaip bir umman. Hala bu konuda yetersiz olduğum hissine kapılıyorum. Burada kaybolursunuz. Eğer üretim maliyeti konusunda bir bilginiz yoksa. Elektronik ürünlerin yapıları hakkında bilginiz yoksa. Bilgisayardan anlamıyorsanız. Ekran kartını gördüğünüzde bön bön bakıyorsanız eğer; bu yazının devamını okumanıza hiç mi hiç gerek yok. Gidin eşinizle, çocuğunuzla vakit geçirin. Daha faydalı olur kanaatindeyim.
    Madencilik diye tabir edilen mining işi bağlandığınız sistemden size yollanan algoritmanın sizin ekipmanlarınız yardımıyla çözümü yapılıp tekrar sisteme yollanması mantığından ibaret. Yani ortada maden falan yok. Gözünüzde fazla büyütmeyin.
    Bu algoritma çözümü işi sizin imkanlarınızda 2 türlü yapılıyor.
    1.nci yöntem cpu (bilgisayar işlemcisi) yardıumıyla
    2.nci yöntem gpu(bilgisyar ekran kartı) yardımıyla
    1.Yöntem: Bu yöntemde sistem yani coin üretimi bir havuz diye tabir edilen pool lardan faydalanarak yapılıyor. Yani siz bilgisayarınızın işlemci gücünü bu havuza yönlendiriyorsunuz. Havuza giriş yaptığınızda o coini kazım yapmak için o coine ait bir walet yani cüzdanınız olması gerekiyor. Yada alım –satım işlemlerinizi yaptığınız borsaya ait bir cüzdan adresiniz olması gerekiyor ki size yine kazım yaptığınız coin ile ödeme yapılabilsin. Fakat önerilen borsaya ait bir walet olmaması. Genelde o kazım yapılan coin lerin kendi walet hesaplarını kullanmaları. Sonuçta sizin yaptığınız bir işlem yok. Bilgisayar yapıyor. (bitcoin) bu işlemci ile mining yapılan coinlerden biri. Son dönemlerde bilgisayarların cpu gücü yetersiz kalmaya başladı bu yüzden coin kazım işini daha profesyonel olan cihazlr yardımıyla yapılması için makineler üretildi. Yani yarın bir gün bu satın aldığınız cihazlar başka bir yerde kullanılamaz. Yani alıp eve götüreyim bu bilgisayarı diyemezsiniz. Elektronik atık olarak değerlendiribiliriz.
    2.Yöntem: Bu yöntemde sistem yine pool tabir eidlen ortamlardan faydalanılarak yapılıyor. Ancak burada sizin bilgisayarlarınızın ekran kartı gücü kullanılıyor. Yani basit. Bu kadar
    Değil tabi ki. Şu anda sistem olarak minimum 4GB ekran kartı kullanmanız gerekli. Bu kapasitede ekran kartlarından 6 adet, 8 adet, veya 12 adetlik bir arada bulundurmak yardımıyla bir tek mainboard a bağlıyorsunuz. Buna rig deniyor. Bu rigleri de bağladığınız mainboard üzerinde kullandığınız O.S. denilen ,işletim sistemi yardımıyla tanıtıyorsunuz. Bildiğiniz driver yüklüyorsunuz.
    Ancak her işletim sisteminin kendi artıları ve eksileri var. Mesela Windows 7 belirli bir adet ekran kartından sonrasını tanımıyor Sistem hata veriyor. Windows 10 kullanmanız gerekiyor. Fakat onunda bazı eksik yanları var. Linux kullanabilirsiniz. Onunda sorunlu olan tarafları var.
    Ben bu kadar işle uğraşamam zaten benim bilgisayar bilgim yok da diyebilirsiniz….
    İşte burada ekonominin muazzam kuralları çalışıyor. Yani adam daha önceden satın aldığı sistemi size kiralıyor. Buna da cloud mining diyorlar yani bulut madencilik. Havada bulut sen bu işi unut.
    Sayın başlık takipçileri umarım en azından kafanızda bazı fikirlerin oluşmasına yardımcı olabilmişimdir.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

Ellerinize sağlık Sn. T/A, iyi akşamlar

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn. T/A, iyi akşamlar
    Teşekkür ederim...

Senin de eline sağlık...

Bizim hissede ufaktan kımıldamaya çalışıyor ama alan satan hep karışık. Net bir alıcı satıcı gözlemleyemiyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 404/1078 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •