Garanda yabancı hiç soluk almadan tıkadı. Bu kadar cayır cayır satan nasıl geri gelecek. Ruslar gelir mi ki.
Bankalarda böyle bir satış görmedim.
Muhterem yatırımcılar yerli ve milli bankalarımıza sahip çıkalım.(sofya imamını umarım bir banka yönetim kuruluna atamazlar)
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Bugün ki hareket güzeldi tepki olmalıydı hep zopa olmaz soluklandirmak lazım bankalardaki karışıklık bir bitsin dipmi tepkimi anlarız ne günlere kaldik garan akkiz taban endeks yukarı.
arkadaşlar dünya siyasetinde bile isimler artık önemli değil, kurumlar önemli.
hele türkiye'de bir bakan değişmiş, değişmemiş hiç önemi yok. hele medya parlatıyorsa gel-gel habercisidir.
pandemiden önce abd ekonomisi tavan yaptı, inanılmaz sadece ders kitaplarında teorik olarak anlatılan rakamlara ulaştı (misal işsizlik %5 civarına geriledi) bunu trump yaptı desen kadir bile inanmaz.
abd'nin kurumları krizlerden ders alıp çok sıkı çalıştı. biden-harris iklisi 2-3 yılda neler yapar hayal edemiyorum.
yani mesela abd-türkiye kıyaslaması yaparken ikisinin de adı başkanlık ama uygulamada çok fark var.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri