Sağlık olsun Lütfu bey; su akar yolunu bulur..Buraya ne yazsak nafile.Güç kimde ise bildiğini okuyor.3 yıl boyunca bu hissede yatırımcı oldum.Dilerim sonum Konya ya gider😊E sende LONDRA VEYA PARİSE git Lütfu Can..İyi gclr,YTD
Sağlık olsun Lütfu bey; su akar yolunu bulur..Buraya ne yazsak nafile.Güç kimde ise bildiğini okuyor.3 yıl boyunca bu hissede yatırımcı oldum.Dilerim sonum Konya ya gider😊E sende LONDRA VEYA PARİSE git Lütfu Can..İyi gclr,YTD
Bedelli yada bedelsiz yapılırsa hisse miktarınız 5 6 kat artar hisse fiyatı da ertesi gün 5 de 6 da birden işlem görmeye başlar bakiyeniz değişmez. Tahsislidede değişmez. Sahiplik oranınız yüzdeniz azalır. Öncekinden daha büyük olan pastanın yüzde olarak az, miktar olarak aynı parçasına sahip olursunuz. İki durumda sulanma yok zaten. Sulanma sanırım başka yerde.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Lütfu Can, takılıyorum sana 😊 Olgunluğun ve anlayışın için teşekkür ediyorum.YTD
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Lütfu bey; aldık bekliyoruz..😊Tahsisli mi olur veya başka bi şey mi olur onu bilemiyorum.Yalnız bilgili olan sizlerin düşüncesi benim için çok değerlidir.Acaba madalyonun diğer tarafı olma ihtimali olabilir mi? Onu anlamaya çalışmak istedim.
Sayın Lütfu; işin özü ne biliyor musun...? Yaşça benden geçti ve bundan sonra da benden geçti( istek yok) ..Borsa da isen öğrenmek gerekiyor,ister temel- ister teknik olsun...Sağlıklı nice yarınlar diliyorum Lütfu bey, hşçkln.İyi gclr.YTD
Sn Trendhound daha bir ay olmadı 13,5 TL diyordunuz. Demek ki burada herkes sallıyor
QUOTE=TRENDHOUND;6317967]Mümkün olmayan bir senaryo üzerine kafa yormamın bir alemi yok kahırlı 🙂[/QUOTE]
[/QUOTE]
Baz fiyatı hissenin performansına endekslidir, TH olarak ben karar vermiyorum, keşke verebilseydim. Hisse aşağı giderse aşağılarda bir yerde yukarı giderse yukarıda olacak. 10 günlük AORT a bağlı olacak, atmasyon bir rakam olmayacak. Artık bunu da göremiyorsan pes yani.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri