Sayfa 405/498 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455 ... SonSon
Arama sonucu : 3978 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

46,50 kapatır diyorum ben tüm iyimserliğimle

2.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    faiz düşecek galiba spenc hc ne dersin asgari ücret de zemin hazırlandı.ister misin sağlam düşürüp süpriz yapsınlar

şişe 31 aralık nasıl kapatır bir anket patlatalım mı?
    Faizleri düşürmeyecekler diye düşünüyorum. Aklıma notlar (fich vs)geliyor, bir taraftan piyasanın canlanmamasifalan, işler güçler anlamında.
    Dusurmeseler bile doları yukarı aldılar zaten beklentiyi oluşturmuşlar.
    Ha dusurmezlerse dövizde gevşeme olabilir az biraz, belki yeni yıla yukardan gireriz ama sonrasında yumusatabilirler. Yoksa ne anladım ben bu faizi yukseltmekten, dolar sürekli yukseleseckse..
    Ha tut ki 100 baz puan azalttilar neye fayda olur ki beklenti mı oluşacak, dalga geçer gibi. Ha azaltmaya başladık havasına ne gerek var ki merhem olmadıktan sonra..
    Okeye donmenin bir anlamı var mı, taş calani tutmadiktan sonra.. ytd

3.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    46,50 kapatır diyorum ben tüm iyimserliğimle
    2022 yılını 41.65 ( 2.22 dolar)
    2023 yılını 45.20 (1.53 dolar)
    Tabi bu sadece bir anket ise TL bazlı ikisinin aralığında kapanır diye düşünüyorum. Sen üstteki gap a göz diktin sanırım. Gönlüm tabiki senin kazanmandan yana 😊 bu sadece bir anket yatırım tavsiyesi neyim olmasın.
    Adamlar kesenin ağzını açarsa tahminimi değiştirebilir miyim sonrasında 😂 Ytd

4. Aynen xbank

Çünkü yeni para girmiyor

Sağdan sola soldan sağa eldeki banka hisseleri ile götürüyorlar

Birde asels alıyorlar zaten düşüşte bile düşmedi çok iş kapı atıyor

Başkada gördüğüm yok

Herkese hayırlı günler

5.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    faiz düşecek galiba spenc hc ne dersin asgari ücret de zemin hazırlandı.ister misin sağlam düşürüp süpriz yapsınlar

şişe 31 aralık nasıl kapatır bir anket patlatalım mı?
    Gerçi dün öyle yazmıştım ama notlara bakınca personel ücret artışları da önem arz ediyor yazmışlardı. Notu verenlerin istediği de olmus.. ytd

6. Bu kadar alıma rağmen niye gitmiyor bu koduğumun hissesi !!

7.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Bu kadar alıma rağmen niye gitmiyor bu koduğumun hissesi !!
    Alim var mı ki bugün? O kadar alıma bu kadar gitti çünkü. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

8. Dün Efes yine 850 almış 43.58-43.80arasi. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 405/498 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •