Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

İstanbul Valisi : 8 organize sanayi bölgemize ve öncelikli sektör olarak belirlenen 3034 firmamıza 4 milyon 36 bin maske dağıtımına bugün başladım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İstanbul Valisi : Meslek liselerimizde günlük 500 bin maske üretiliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İstanbul Valisi : Cumhurbaşkanlığımızın maske ve kolonya paketlerini de teslim etmeye devam ediyoruz . Suana kadar 926 bin adet Dagitim yapıldı

İstanbul Valisi : Vefa destek grupları 326 bin vatandaşa yardım etti

İstanbul Valisi : Marketler bugün 21’e kadar açık , alışverişinizi lütfen son ana bırakmayın , fırınlar haftasonu açık , sosyal mesafe ve denetimler üst düzeyde uygulanacak

Fed/Williams:
    -Yıl sonuna kadar ekonominin tam gücüne dönmesini beklemiyorum
    -Hazine ve diğer hisse senetleri için likidite ve piyasa fonksiyonunda önemli gelişme görülüyor

Fed/Williams:
    -Umut ediyoruz ki ekonomik toparlanma eninde sonunda gelecek
    -Fed, ileriye bakmak için büyük veriler kullanıyor ve bunları değerlendirerek ekonomiye destek için hareket ediyor
    -İnşaat gibi bazı sektörler, daha hızlı geri gelebilir

Fed/Williams: Bugün deneyimlediğimiz çok fazla ekonomik sıkıntı var ve bu muhtemelen bir süre devam edecek

7. '' Eger gelecek hafta Türkiye`den ayrılmak istiyorsanız veya ayrılmak zorundaysanız, lütfen en kısa zamanda bizimle email yoluyla acil kontaga geçin.

Lokal telefon numaranızı yazmayı unutmayın! ''

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Pekcan: "Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu fahiş fiyat ve stokçuluğa yönelik inceleme yapacak, 500 bin liraya varan idari para cezası uygulayabilecek"

Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •