Sz ve saz arkadaşları üç kuruşunu hiç ettiğiniz yatırımcıların ahı üzerinize olsun bu ahlar sizi inim inim inletsin kolay ölmeyesiniz
bencede kasıt var , bilerek başvuruda eksik evrak gönderip sonrasındada yazışmalarda kasten yavaş davranıp işi uzattılar .Kemal bey in ölmeden önce burada satılsın diye hisselerini devrettiği kişiler profesyonel adamlar borsada hangi beklentinin nasıl fiyatlandığını çok iyi biliyorlar , a1 capital ve ak yatırım takaslarına göre işlerini bitirip gittiler , bence şuanda hissede bu abuk sabuk fiyat hareketlerini yaptıranlar bu bedelsiz artırım beklentisine göre al sat yapanlar , bir an önce sonuç açıklansa hissede bu hareketler epey azalır diye düşünüyorum .
Bu kan emicilere her saniye küfretsen şükür diyecekler
Merhaba,
B*ktan gübre ve gaz imal ediliyor.
Bu aile b*ktan daha aşağı...
Ne söylesen, ne yazsan nafile.
Alçaklığa ve kalleşliğe devam.
Ateşin ve irinin bol olsun Kz.
Seninkilere yer ayarla...
Karına, çocuklarına, torunlarına ve yedi sülalene.
Umarım onlar burada da çekerek gelirler yanına.
Pis aile.
Yatırımcı arkadaşlara iyi bir akşam diliyorum.
Bak sen bile hesaplar yapar oldun
Ülkenin içinde bulunduğu durum zenginden hesap soran yok. Adalet düzen spk siyaset her şey zenginden yana.
Sonuç dolar 25 kime ne anlatırsan anlat. Ülke elden gitmesin beka meselesi. Bende buna inandım. Sistem çürümüş güven yok baştan aşağı kokuyoruz yerin dibindeki Kemal e hesap mı soralım zaten bu ailenin şeref konusunda eksik olduğu defalarca yazıldı belki bunların en masumu Kemal di. Şimdi asıl Sibel’e dikkat etmek lazım bu Kadın babasındana tehlikeli
Şirketin içinde Fahrettin göllü ile görüşebilecek kadar ahlaksız bunlar
Dolar bazında geldiğimiz nokta 20 sene öncesi
Yer İmleri