Sayfa 407/1027 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Hdp nin ikinci turda gerçekten ince ye oy atacagini dusunen var mi
    Hdp için tek ölçü Kürdistan açılımı için adayların sözüdür, başka hiçbirşeyin önemi yoktur...
    RTE eğer kapalı kapılar ardında Hdp'e "Eski Açılım günlerimize dönelim.." sözü verir de ikna edebilirse anında dönerler...
    Yoksa şu anda İnce'nin "Sizin için kırmızı çizgileri silerim" sözünü satın alıp İnce'ye verirler..

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Hdp için tek ölçü Kürdistan açılımı için adayların sözüdür, başka hiçbirşeyin önemi yoktur...
    RTE eğer kapalı kapılar ardında Hdp'e "Eski Açılım günlerimize dönelim.." sözü verir de ikna edebilirse anında dönerler...
    Yoksa şu anda İnce'nin "Sizin için kırmızı çizgileri silerim" sözünü satın alıp İnce'ye verirler..
    Cozum surecini sadece akp verir.
    Yine onlara verecekler . O gorusmeler coktan yapilmistir

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Anlamadığın bir şey var dostum, erol bey bu iş oyla değil kağıt üzerinde oldu bitti diyor. Kalabalıkla veya seçmenle bir alakası yok yani. Seçim akşamı 51,3 diyecekler bunu bilin buna göre önlem alın diyor muhalefet partilerine.

Türkiyede hükümetleri abd getirir ve abd götürür diyor. Daha ne desin. Hemen hemen bütün anketlerde ilk turda %41 ile %43 çıkan rte oyları %51 kusur çıkarsa ilk turda kim ne diyecek merak ediyorum.

Üzülüyorum ülkem için.
    Erol mütercimlerin temel mantığı doğru.Genelde abd nin istediği adaylar işi bitirir bizde.Ama analiz yanlış abd akp gitmesin istese dolar şu anda 3.60 dı.O yüzden akp gidici.

Kürtlerde demirtaş içerdeyken akp ye oy vermez.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Erol mütercimlerin temel mantığı doğru.Genelde abd nin istediği adaylar işi bitirir bizde.Ama analiz yanlış abd akp gitmesin istese dolar şu anda 3.60 dı.O yüzden akp gidici.
    öyle idi..

artık değişti..

bu yüzden; avrupa basınını aç, hep Türkiye'yi göreceksin..

ytd.

syg,

Yıllarca iki artı iki beş dedik toplum olarak ,doğru cevap dörtdür,bunu hepimiz göreceğiz ve öğreneceğiz,kim seçilirse seçilsin artık hokus pokus falan bitti))))))))))

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    öyle idi..

artık değişti..

bu yüzden; avrupa basınını aç, hep Türkiye'yi göreceksin..

ytd.

syg,
    Anlamadım mantığınızı avrupa basını bizi kötülüyor, erdoğan diktatör falan diyor,uzun süredir diyorlardı zaten ,bu seçimlerde akp yi şimdiye kadar götürmedi.

Sayfa 407/1027 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •