Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 407/952 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Kamu olarak adamı özgürlüğünden mahrum bırakmışsın (Nedeni ne olursa olsun)...

Alıp kendi elinden yurdundan uzak yerlerde mahpus etmişsin.

Yerel seçim diye oturduğu yerdeki hapisanelerdekilere sen oy kullanabilirsin, diğer illerde mahpus ettiklerine ise sen kullanamazsın demek ne kadar doğru?

Ne kadar mantıklı?

Bir de rica edeceğim...Senin askerlik arkadaşın mıyım ben yahu?
    hayirdir sen.?
    2010 da bunlarin aglak suratli cia ajani seref yoksunu baslari mezardan bile kalkip evet vereceksiniz diyordu, ne oldu 500 bin oya mi ihtiyac duydun.?
    birde dogruya dogru egriye egri yazmissin, su yazinin neresi dogru , cia hirsizi olunca iyi mi oluyor hirsizin.?
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Kamu olarak adamı özgürlüğünden mahrum bırakmışsın (Nedeni ne olursa olsun)...

Alıp kendi elinden yurdundan uzak yerlerde mahpus etmişsin.

Yerel seçim diye oturduğu yerdeki hapisanelerdekilere sen oy kullanabilirsin, diğer illerde mahpus ettiklerine ise sen kullanamazsın demek ne kadar doğru?

Ne kadar mantıklı?

Bir de rica edeceğim...Senin askerlik arkadaşın mıyım ben yahu?
    Adam suç işlemiş.. En azından mahkeme öyle demiş.. Mahkum etmiş.. Niye özgürlüğünden mahrum edilmiş ki.. Belki vardır içlerinde yüzlerce haksız mahkumiyet almış olanlar.. Ama yapacak bir şey yok.. Mahkeme öyle demiş..

Ayrıcana BORA'cıım.. Bu Amerika beni çok değiştirdi çook.. Orda herkes birbirine ön adıyla hitap ediyor.. Mesela bir arkadaş var bizim.. Portland'da odun isi yapıyor.. Onun 6 yaşındaki sıpası bana "Devğın" diyor.. Ulen oolum devğın değil, Devran diyorum.. Dinlemiyor velet.. Sanki asker arkadaşım..

Not: Ben sana kısaca BORA diyorum ya.. Sen de bana kısaca Deli diyebilirsin.. Valla billa kızmam..

3.  Alıntı Originally Posted by aysa Yazıyı Oku
    Nası bi danga ülke oldu la burası

Hergün amerikaya yahudiye siyoniste israile faize küfür eden sözde müslüman küfür ettiği adamın benjaminine yatırım yapar

zır cahil moronuda benjamine yatırım yapar

Yetmedi sorsan akıllı kültürlü çok bilmiş vatansever Atatürk'çü geçinende benjamine yatırım yapar

Ne ara nasıl bi araya geldinizde bu benjaminde

alayınız bi arada bok çukurunda toplandınız

yeni bi tarikat kurdunuzda haberimiz mi yok

Benjamin tarikatı heryerde ayrışan birbirine küfür edenler

iş benjamin olunca bi arada

Sen nası bi benjaminsin benjamin
    Önce bir otur, Senin vatandaşının alın teri tasarrufu TL parası,Senin öz bankalarında son 10 senede ne getirmiş,

hesapla.

Sonra otur birde Amerikan Vatandaşının kendi parası, kendi bankasında son 10 senede ne getirmiş hesapla.

Sonra Her iki rakamı oranla..

Eğer bu hesabı yapamıyorsan, 170 kusur Milyar doları banka DTH olarak koyan Türk milletini, çaresizce bu duruma

düşürenlere de söyleyecek bir kelimen yoksa..

ASIL ZAVALLI ve VATAN HAİNİ SENİN GİBİ NE HALT ETTİĞİNİ BİLMEYENLERDİR.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    BORA.. her habere atlama yav.. haklı ysk..

Adamın en son ikameti Ankara.. şimdi hapis yatıyor İstanbulda.. nerden kime oy kullanacak..

Bak.. yurtdışında yaşayan vatandaşlar da oy kullanamıyor.. (Ben hariç.. )
    adresi merak etme otomatikman adresi yattığı cezaevine alıyorlar onu boşver ikametinde ki aile hekimini bile otomatikman cezaevine naklediyorlar es kaza tahliye olsa gelip ikametindeki doktora 15-20 gün muayene olamıyor kaydını yeniden aktarmak için
    mahkeme tüm yazışmaları cezaevi ni baz alarak yapıyor
    bir halt olacağı yok.

5. akşama doğru umarım malaklar kar satışa girmezler, 4 saatlikle bu seviyelerde tutunması gerekir.
    satış girerlerse 5.50 -5.51 kapaması muhtemel.

bankalar gene makas açmış 4 ila 6 kuruş ulan bu ..t korkusu çok kötü bişey

Şu anda 6.50 olsa satmayacağımız için heyecana gerek yok. En düşük hedef ikili tepe, düşük hedef 7.40-50 asıl hedef 8.30 civarları. Zaman meçhul. Süre sıkıntısı yok.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Şu anda 6.50 olsa satmayacağımız için heyecana gerek yok. En düşük hedef ikili tepe, düşük hedef 7.40-50 asıl hedef 8.30 civarları. Zaman meçhul. Süre sıkıntısı yok.
    hocam sen bilirsin bunu , emlak bankasi onca yil aradan sonra neden kuruldu sorusunu sorup cekileyim; bilgisi olan diger arkadaslar da konuya mudahil olabilir..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Brexit'in Almanya'ya maliyeti 9,5 milyar euro

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma (Brexit) sürecinin gerçekleşmesi halinde, Almanya'ya maliyetinin 9,5 milyar euro olacağı açıklandı.
    İngiltere'nin AB'den ayrılmasının AB ülkelerine maliyeti konusunda araştırma yapan Alman Bertelsmann Vakfı, Brexit'in Almanya'ya maliyetinin 9,5 milyar euro olacağını belirledi. Brexit'in Alman halkına yıllık maliyetinin ise 115 euro olacağı belirtildi. Brexit'in gerçekleşmesi halinde İngiltere'nin yıllık 57 milyar euro'luk kayıp yaşayacağı gibi AB ülkelerinin yıllık kaybının 40,4 milyara mal olacağı belirtilen araştırmada Almanya'nın ardından en büyük kaybı yaşayacak ülkeler arasında 8 milyar euro ile Fransa ve 4 milyar euro ile İtalya'nın olacağı açıklandı. Maliyetlerin en büyük bölümünü ise getirilecek olan gümrük vergilerinin olacağı kaydedildi.
    Brexit'ten AB ülkeleri zarar görürken, ABD'nin, 13,2 milyar euro ve Çin'in ise 5,3 milyar euro kar yapması bekleniyor.

Sayfa 407/952 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •