Sayfa 407/1001 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar genel bir karamsarlık hissediyorum.Ben de de aynı ruh hali vardı.Çözümü buldum,canım sıkıldıkça içim karardıkça kuzey koreye dair videoları izliyorum anında moralim düzeliyor.Şu şişko diktatörün babası asıl kurucu lidermiş öldüğünde halkı gözlemişler kendini az paralayanı sen az üzüldün diye içeri almışlar.)))))))) Canı sıkılanlara tavsiye ederim,e açıp norveç isveç finlandiya videolarını izler onlarla kendinizi kıyaslarsanız tabi canınız sıkılır.Dediğimi yapın bakın rahatlatayacaksınız.
    Heryer aynı artık

*Kanada’ya bakıyorsun hindistanlılar dolmuş, can can pakistan
    *Londra’ya bakıyorsun 2020’den sonra mülteciler daha da dolmuş ülkeye beyaz döşeklerle londrada yatıyorlar, mangal yapıyorlar ortada. Eski londra yok.
    *Amerika’ya bakıyorsun adamlar gucci’yi , apple’i soyuyor gündüz gözüyle
    *Hollanda’ya bakıyorsun arabaların tüm lastiklerini çalıp kuş gibi havada bırakıyorlar

Hiç mi güvenilir yer kalmadı ?

Monaco, Dubai

2. Twitter'da paylaşmışlar, baktım şimdi bulamadım, 2015 model Passat'ı burada satıp dolara geçip, yurt dışına gidilirse aynı parayla 7 tane aynısından alınabiliyormuş....

Tenhada kıstırmaya görsünler, otomobil, cep telefonu, akaryakıt, doğalgaz, elektrik haşırt the blackboard.

Son 10 yılda silinen vergi borçlarının toplamı ne acaba, dolar olarak veya enflasyon bazlı reel değeri...

Seneye de MTV yi 3x toplasınlar, ihracaatçılar şaapamazsa da 4x yapsınlar...

İhracaatçı yeter ki şolmasın...

Ulan bu kadar parasal genişlemeye gideceğimize, KKM yle doları baskılayacağımıza, dış ticaret açığını zortlatacağımıza, direk elden ihracaatçılara 10-20 milyar dolar bağış yapsaydık, al ödeme anasını satayım senin olsun çevir işte bu parayı deseydik, muhtemelen çok daha az zarar yazardık...anadın mı...

3. Denk geldi, paylaşayım dün bahsettiğim mevzu;

Bunu anayasa mahkemesi değil, danıştay iptal etmişti.

Teyyare vergisi otomobilden alınmaz diye, o zamanlar biraz hukuk falan vardı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Artık değişik bir ülkede yaşıyoruz,sosyoloji değişik kurallar değişik her şey farklı.Bizim yaş grubu bir anda sihirli bir el değecek bir şey olacak fabrika ayarlarımıza döneceğiz sanıyoruz.Yok öyle bir şey,bu ülke doğup büyüdüğümüz alıştığımız oluştuğumuz ülke değil,bizim mi o bile tartışmalı,artık melez sayılırız,o kadar mülteciyi bu kadar hevesle entegre ettikten sonra onlarla ortağız demektir.Kaderimiz aynı.Allah cümlemize kolaylık versin.

Velhasıl birinin selâsını huşu içinde dinlemeden, bize rahat yok.

Kim o birisi derseniz söylemem sırdır, kendiniz bulun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Velhasıl birinin selâsını huşu içinde dinlemeden, bize rahat yok.

Kim o birisi derseniz söylemem sırdır, kendiniz bulun.
    Ah şimdi kuzey korede olacaktın ki)))))))))

Zaman zaman Youtube'de görüyorum ahaaa... bu sefer tamam diyorum, yarına hadi en geç haftasına tamam diyorum, sonra manda boku gibi yayılıp kalıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 407/1001 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •