Sayfa 408/1019 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Viop XLV

1. Otobanda durum.

>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...-olmali/271261

Enerji maliyetleri, asgari ücrette zam gündemi ve baskılanan kur nedeni ile fiyat oluşturamayan hazır giyimci müşteri kaçırıyor. Sektör temsilcileri 22-23 TL civarında dengeli bir kur seviyesi istiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Twitter takibi yapıyorum. Bazı ustadlar saatlik sistem satış verdi diyor, ben hobaa kağıt aramaya başlıyorum..

3. Güncelleme- İç borç çevirme oranı ekimde yüzde 104,3 oldu

ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre, ekimde 61,6 milyar liralık
    iç borç servisine karşılık 64,2 milyar liralık iç borçlanma gerçekleştirildi.
    Bakanlığın açıkladığı toplam iç borç çevirme oranı ise ekimde yüzde 104,3 oldu.

-AA-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Millet KKM yapmasın diye sürekli KKM'nin avantajı kalmadı deniyor normalde kur düşerken avantajlı olması lazım.

5. %10 ile dolar borçlanılıp kur seçimlere kadar sabit tutulacak gibi. %2-3 dalgalanma dışına çıkıldığında millet huylanıyor.

2012 vs o zaman EUR/USD'den daha düşük volatilite var deniyordu, yarım EUR ve yarım dolarlık sepet vardı, şimdi direkt dolar sabitlenmiş gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ben beşlik onbeslik sistemler sattığında arttırıyorum genellikle
    Trend devam edecekse mecburen al verecek..kisa acmadim o yuzden longflat yaptim iyide birakti... Kismet.. Bende trendin devam edecegine inaniyorum sahsen simdilik..

7. Yarın sabah 0.50-0.70 arası gap li yeşil açar..
    1 saat dolmadan 1.5+ yı yapıştırır..
    Gün sonu kapanış tahminim 2.5-3 arası artı.
    Yarın da senaryo şimdiden beli..

EREGL den yarın öbürgün en geç tavan bekliyorum..2 tane kilit tavanı boşa yapmadılar..
    Daha yeni başladık..

HEKTS yarında döke saça bi tavan daha yapıştırır..

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    %10 ile dolar borçlanılıp kur seçimlere kadar sabit tutulacak gibi. %2-3 dalgalanma dışına çıkıldığında millet huylanıyor.

2012 vs o zaman EUR/USD'den daha düşük volatilite var deniyordu, yarım EUR ve yarım dolarlık sepet vardı, şimdi direkt dolar sabitlenmiş gibi.
    doları durdurmaları halkın tarafında bişey hissettirmiyor...

önemli olan fiyat artışlarını durdurabilecekler mi?

vatandaş markete gidip yarım kilo peynire 100 lira verince yemişim dolarını der...

3 kilo yogurda 60 lira verince yemişim euronun fiyatını der...

geçen sene 12-13 liraydı yogurt...

doların fiyatı tasarruf fazlası olanı ilgilendirir...

kabul edelimki fakir bir ülkeyiz...

nufusun büyük cogunlugu o ay alıp o ay yiyor...

onuda marketteki fiyat ilgilendiriyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 408/1019 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •