Sayfa 409/1019 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. 3 ocakta aylık mevduat günüm doluyor. Acaba parayı 32 günlük vadeli hesaba mı koyayım yoksa 3 aylık kur farkı garantili mevduata mı?
    3 ay sonunda ne yapar eder doları baskılarlar mı acaba?

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    usd spot alış 13.65, usd şubat vadeli satış 14.85. mk 57.25%
    Merhaba, viopta dolar fiziki teslimat yok diye biliyorum. vade sonları da spot kur ile viop vadeli kur arasında bir fark oluyor illa. Bu durumda beklenen getiti %57 olmasa bile çok yakın oluşuyor değil mi?

tşkler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

3. İTO: 2021 Aralık ayında İstanbul’da; perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi bir önceki aya göre % 9,65, toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise % 11,96 oranında arttı

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...Ta14fcPiQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    3 ocakta aylık mevduat günüm doluyor. Acaba parayı 32 günlük vadeli hesaba mı koyayım yoksa 3 aylık kur farkı garantili mevduata mı?

Bence cevabı zor bir soru özellikle dolar 13 lirayı geçmişken. Kur garantilide kura giriş seviyesi önem arz ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İTO: 2021 Aralık ayında İstanbul’da; perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi bir önceki aya göre % 9,65, toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise % 11,96 oranında arttı

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...Ta14fcPiQ&s=19
    Kur beni ilgilendirmiyor diyen bakan nerede?kura bakmiyorum ben diyordu.masinizi dolarlami aliyorsunuz diyordu.nereye tuydü merak ediyoruz.fransada geziyormus.turist olarak.

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Kafkafbey ekran görüntüsü istiyordu, bugün açtım pozisyonu, resmi aşağıda, üstteki hisse alış, alttaki kontrat satış.
    daha önce kapatmazsam 31 ocakta kendi kapanacak fiyatlar eşitlenerek.

Kapatınca da koyarım görüntü ve hesabını.
    Merhaba,

Burada vade sonunda GARAN 12.45'ten kapatti veya kapatacak diyelim. Bu durumda vade sonuna kadar bu pozisyonu tasimam icin 1 kontrata 50 TL teminat tamamlama yapmam gerekiyor, degil mi? Bu senaryoda vade sonunda elime gecen para yine 1 kontrat icin 100 * (11.95 - 11.53) - 50 = -8 TL olmayacak mi? Bu durumda getiri garantisini tam olarak anlayamadim acikcasi. Kacirdigim bir sey var mi?
    Son düzenleme : hasan88; 01-01-2022 saat: 13:36. Sebep: noktalama isareti

7. +%3 kısıtlaması bile hem kendilerine yük, hem de sistemin çekiciliğini azaltıyor.

Ayrıca kur 13-14 olduktan sonra üstüne %20 eklesen 16,8-17... Kur yine buraları görecekse geçmiş olsun...

Baslangicta dengelenme yili olarak gordugum 2021 yılı 3. ayindan itibaren çoğu şeye inancimin hezimete uğradığı, bütün dengelerin üzerinden silindir gibi geçildiği bir yıl oldu... Umarım 2022 herkes icin hayırli olur.

8.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    3 ocakta aylık mevduat günüm doluyor. Acaba parayı 32 günlük vadeli hesaba mı koyayım yoksa 3 aylık kur farkı garantili mevduata mı?

mevduatını bölebilirsin biraz 32 gün biraz kkm

Sayfa 409/1019 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •