Sayfa 41/1000 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Piknik tüpü ne alaka şimdi?
    Epey bir mevzu olmuş da tüpü anlamak zor.
    Ahmet bey tüpçü mü?
    Selamlar.
    15 Senelik mevzuyu, nasil ozetleyeyim?

Kisaca, mal mulk Kayseriden Bizansa kadar var, sanayi arsalari, hanlar, hamamlar, isyerleri, apartmanlar, kendisi Ameriganyada petrol şirketi merkezinde calisir.

Emme, Izmir Narliderede piknik tüpüylen, piknik yapar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. 19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

3. Ekonomist Atilla Yeşilada: ABD'li bir basın çalışanı bana, "S-400'ler Türkiye'ye gelirse ABD Kongresi kesin biçimde Türkiye'ye çok ağır yaptırımlar uygulayacak." dedi. Ankara, Donald Trump onu kurtaracak sanıyor ama Trump'ın böyle bir yetkisi yok, bunun bir işaretini de vermedi.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Yüz yıl önce yenilmedik, yüz bin yıl geçse de yenilmeyeceğiz , İlelebet İzindeyiz!

100. Yılında 19 Mayıs Atatürk ‘u anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun !

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35498

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

S-400'le ilgili konuyu bitirdik. Bizim geri adım atmak gibi bir şeyimiz sözkonusu değil. Anlaşmamız Temmuz itibarıyla S-400'lerin bize teslimiydi. Bunu belki de öne çekecekler. Bir savunma sistemidir, taarruz sistemi değildir. Size taarruz varsa bunun karşısında S-400 devreye girer sizi savunmaya alır. Güçlü bir menzili vardır. Bu noktada ödeme planları itibarıyla Rusya Federasyonu bunu bize çok uygun şartlarda vermiştir. S-400'den sonra bir de S-500 sözkonusu. Yine ortak üretim sözkonusu olacak

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    15 Senelik mevzuyu, nasil ozetleyeyim?

Kisaca, mal mulk Kayseriden Bizansa kadar var, sanayi arsalari, hanlar, hamamlar, isyerleri, apartmanlar, kendisi Ameriganyada petrol şirketi merkezinde calisir.

Emme, Izmir Narliderede piknik tüpüylen, piknik yapar...
    o değil de bizim memleketten de emekliliğe hak kazanmış
    hangi banka promosyon olarak 3 yıl için 25 tl. fazla veriyor diye
    fikir sorulmayan topik kalmadı, artık 25 tl. kaç dolar ediyorsa, bilen varsa söylesin
    her sene başına kaç dolara denk geliyorsa..?

7. Yurter Özcan, Amerikan kaynaklarından yeni teyit ettiği bir bilgiyi aktardığını belirtirken, "Afrin’de bulunan 600’den fazla YPG’linin bulunduğu hapishaneden MİT ve Türkiye’nin desteklediği Suriyeli muhaliflerin kontrolünde olan ve şartların daha iyi olduğu başka bir hapishaneye nakliye edildiğini" ifade etti.
    https://odatv.com/akpnin-golge-adami...-18051926.html
    600 PKK'lı osurukdan ordu OSO'ya teslim edilmiş, yarın da biz salmadık OSO saldı diyecekler..
    İpe un serme kayış yarma çalışmaları başlamış.. Açılım'a alışmış dötde don durmazmış..

8. Dunya hizla ABD tahvillerini elden cikarildigi bir doneme girerken yakin gelecekte Dolarin reserv para statusununde tehlikeye girecegi anlamina gelmiyormu ??

Ayrica bu tabloya gore gecen yil Turkiyede 40 milyar dolar ABD tahvilini tasiyan kurumlar kimlerdir ??
    Kamu mu ?... yoksa ozelmi?...Yoksa her ikisimi ?

Sayfa 41/1000 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •