Sayfa 41/705 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 5639 madde; 321 - 328 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Yakın zamanda şeriata uygun olmadığı gerekçesiyle avukatlık mesleğini bıraktığını açıklayan ve Mustafa Kemal Atatürk e hakaret ederek büyük tepki çeken Eylül Ecem Zal, şimdi de peygamber olduğunu iddia etti.

https://www.korkusuz.com.tr/avukatli...in-dedi-p26600

Bunlardan kac tane var bilmem ama kendini Mehdi ilan edenlerin sayısı 70 civarında.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,364
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yakın zamanda şeriata uygun olmadığı gerekçesiyle avukatlık mesleğini bıraktığını açıklayan ve Mustafa Kemal Atatürk e hakaret ederek büyük tepki çeken Eylül Ecem Zal, şimdi de peygamber olduğunu iddia etti.

https://www.korkusuz.com.tr/avukatli...in-dedi-p26600

Bunlardan kac tane var bilmem ama kendini Mehdi ilan edenlerin sayısı 70 civarında.
    Ekonomik bunalım iteliyor bunları bu yola,zamanında hiç iman etmemişlerde menzilin yolunu tutuyordu,menzil zaten çok şımartıldı devlet kademesine bile sızdırıldı iktidar tarafından,hizbullahı zaten es geçtim,onlar domuz bağını maide 33 ayatine uyduruyorlar,uzun 2025 yılını kadınlar yılı ilan etti,sanırım recm suresinide uygularlar gibi,hani muhammedin kızına sorup bu ayet nerede demişlerdi oda keçi yedi demişti vs uzar gider,Atatürk ilkelerine bel altı vurmalar tam gaz ileri nezamanki başlarına bir balyoz indiği zaman hepsi toz olur gider,çünkü neden ?,bu ülke bu kadar başı bozuk hiç bırakılmadıydı,sebep yargıyı uzunun ele geçirmesinden kaynaklanıyor,ülke adalet yoksunluğu yaşıyor !!!

3. Mesleĝinde başarısız olanların bir kısmı siyasete atılıyor bir kısmıda garip oluşumların içinde her şey tamamen duygusal .
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Forumun ve sayfaların .ıçı başı oynamaya başladı.
    Dükkanı kapatırlar belki de.
    Kapanma durumu olma ihtimaline karşı hepinize veda etmek istedim.
    Kalın sağlıcakla. Herkese selamlar ve saygılar.
    Tabi kapanmazsa devamke.
    ege ustadım watşapa mı kaysak napsak

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    watsapa kayarsan ölür dayanamaz sana

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    WhatsApp a koyamazsin milletin kimliği ortaya çıkar. Aramızda ünlüler var

7. Tekirdağ da aile katliamı: Eşini ve 8 yaşındaki kızını katletti, intihara kalkıştı!
    Tekirdağ ın Marmara-ereğlisi ilçesinde villada anne ile kızı ölü, baba ise ağır yaralı olarak bulundu. Jandarma ve sağlık ekiplerinin evde incelemeleri sürüyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...tletti-2288523

Zaman nedir ?
    Zaman, ölümü haketmek için Allah'ın insanlara verdiği süredir.

Kafana sıksan da, yaşarsın.
    Yok öyle 8 yaşında bir yavrunun yaşam hakkını elinden alıp, çekip gitmek.

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    WhatsApp a koyamazsin milletin kimliği ortaya çıkar. Aramızda ünlüler var
    Burada senden ünlü kim var ,bir söyle hele, sen Florida dan diplomalı şahıs olaraktan bize bilgi ver en azından ünlü büyüklerimize saygıda kusur etmeyelim,

Kışları Orlanda Winter Park yazları Miami sahili ve Tahiti de çiçekli gömlekle - donla dolaşan sayın Pisıkletçi.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 41/705 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •