Eger bu corona virüsün pandemi etkileri ve dolayisi ile insanların seyahat etme arzu ve istegindeki depresyon uzarsa, ilk sıkıntıya girecek sektör turizim ve havayolu.Pegasus sektörü gereği korkarım cok daha fazla etkilenecek.turizim ve havacılıkta dünyada ve Türkiyede iflasları görecez
Isci cikarmazsa, sadece havalimani inis,catering ve petrol giderleri duser.
Lease odemeleri, finansal giderleri sabit..
Devlet destegi olmazsa isi zor.
5 yil once,
"Gelecegimiz icin fazla isiklari sondurelim "
Demisti ya Ali sabanci..
Simdi Kim kimin isigini sondurecek gorelim
Lufthansa grubu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Koronavirüsün yayılması tüm dünyayı benzeri görülmemiş bir olağanüstü hal haline getirdi. Şu anda hiç kimse başka ne gibi sonuçların ortaya çıkacağını öngöremez. Ancak kesin olan, ilave tıbbi personele ihtiyaç duyulmasıdır. Büyük bir Alman şirketi olan Lufthansa, bu istisnai durumda bile sosyal sorumluluk bilincinde olarak personelini tıbbi kuruluşlara yönlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor."
[emoji2398]AirportHaber.com
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
"27 Mart 2014 tarihi itibariyle sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yer alan ve tamamı ile kurum içinde sürdürülebilirlik anlayışı ile kaynakları korumak adına 2011 yılında hazırladığımız bilgilendirici posterin insiyatifimiz dışında, farklı amaçlarla yayıldığını görüyoruz. Atık yönetiminden, su tüketimine, kullanılmış pilden, enerji ve kağıt kullanıma kadar çok geniş bir yelpazede sürdürülebilirlik ilkelerimiz doğrultusunda kurum içi duyuru poster ve panoları ile Pegasus Genel Müdürlük ofislerinde çalışanlarımızı bilgilendirmekteyiz. Haber konusu olan poster, tüm bu bilgilendirme çalışmaları kapsamında 2011 yılında hazırlanan birçok farklı çalışma arasında "enerji koruma temalı" poster çalışmasıdır" (dha)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Hissede 26.16 seviyesinin altındaki kapanışlarda 18.10 seviyesine doğru gerileyebilir. 26.16 seviyesinin üzerindeki kapanışlarda ise 45.75 seviyesindeki direncini test edebilir. 20 günlük ortalamasının altında.
Alım aralığı : 18.10-16.90
Satım aralığı: 45.75-61.50
Yabancı Payı (%) : 32.43
Haftalık Değişim: Yabancı payı geçen haftaya göre -4.30 puan azaldı.
Yer İmleri