Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 410/1004 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bildiğiniz gibi, şubat ayında ilk sinovac partisi geldi ve yaşlılarla beraber ilk olarak sağlık personeli aşılandı, 1 milyonun üzerinde doktor hemşire ve hasta bakıcı.. benim bildiğim kadarıyla o dakkadan itibaren sağlık personeli içinden corona ölümü kaydedilmedi, tek bir ölüm bile olmadı.. en son aşı olmayan iki doktorun öldüğü söylenmişti bir ay kadar evvel, sonradan belli oldu ki, onlar da biontek aşılıymış

sonra sağlık bakanı bir veri açıkladı- sağlık personeli arasında iki doz sinovac sonrası 3.dozu bazıları sinovac bazıları biontek olmuştu, genel koruyuculuk açısından sinovac aşılıların daha başarılı olduğuna dair bir sonuçtu bakanın açıkladığı.. sert tepkiler geldi, nasıl böyle bi şey açıklarsın vs bakan da zaten tekrar bi kelime etmedi.. hayatım boyunca estirilen bissürü rüzgar gördüm, ama bu biontek taraftarı kitleninki kadar sert ve yoğun bi kampanya hiç görmemiştim.. en küçük bi eleştiriye bile tahammülü olmayan son derece faşist bi kampanya..
    müdavimi olmasam da forumu takip etmeye çalışırım. denk geldiğim hemen her yorumunuzda, dikkatimi çekecek kadar, bir hamlık ,olmamışlık, yönlendirme ,kibir ,iticilik görüyorum. gecenin köründe bunları yazdırdınız ya bravo size !...

Hong Kong - 4.56%
    Dji - 1,07 vad.
    Çin, evergrande, emlak piyasası etkileri..
    Umarım bizde sert düşüşle açmaz..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    hong kong - 4.56%
    dji - 1,07 vad.
    çin, evergrande, emlak piyasası etkileri..

Sm-a315f cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    olsun yav neden olmasın sert yükseliş oluyor da + gapli açılış oluyor da sert düşüş neden olmuyor kazan doğuruyorda kazanın öldüğüne neden inanmayalım
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    olsun yav neden olmasın sert yükseliş oluyor da + gapli açılış oluyor da sert düşüş neden olmuyor kazan doğuruyorda kazanın öldüğüne neden inanmayalım
    Seviyom abi seni süpersin

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Hong Kong - 4.56%
    Dji - 1,07 vad.
    Çin, evergrande, emlak piyasası etkileri..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    + gap geliyor desene

6. Sahabin elinde parlayacak bomba hadi buyursun indirsin faizi 100 puan.

7. çok olumsuz başlayan hafta olumsuz mu olumlu mu bitecek acaba

evergrande
    abd ziyareti
    fed
    tcmb

sağlam gündeme sahip bir hafta

8. Olaya iyi yönünden bakalım. Bu Çin kaynaklı olumsuzluk olmasa dolartl 8,5 da olur, 50 bp de olsa indirim gündemde olurdu. Şu ortamda indirim yapacak g.t hiç birinde yok bence. Perşembe den sonra pozitif ayrışabilir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 410/1004 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •