Sayfa 410/584 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. MaYaMiLi neredesin çık iki gaz ver hissen devre kesmiş, ToToCom dediğimde artiz artiz cevap veriyordun hayde şimdi de ver. Neredesin MaYaMiLi ???
    Az insan çok huzur

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Bire bir telekom tahtasını anlatıyor sanki..���� Telekom, benim için artık ne bir value investor ne de growth investor hissesi.. Tezgaha elmaları ucuza topla, yukardan sat tahtası)) Yani doldur boşalt tahtası...

https://youtu.be/5FQqw48mDjM?si=Kd6WmUhWBZgGTt70
    Sayın Siyo büyük sermayeli işbirliği yatırımınız ne oldu acaba.. Hisseniz yüzde 5 düşerek, devre kesti.

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Sayın Siyo büyük sermayeli işbirliği yatırımınız ne oldu acaba.. Hisseniz yüzde 5 düşerek, devre kesti.
    Siyo da Mayamili mi acaba ??
    Az insan çok huzur

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Büyük bir yabancı ortak, işbirliği falan olsa herkesden önce duyanlar dün kimseye alım fırsatı vermeden tavanlaması gerekmezmiydi.

İşin doğrusu son 1-2 günlük hareketler pek hoşuma gitmedi. Dökmeden öte biraz dağıtma modundalar sanki. Ekim ayında aşağıdan baya topladılar şimdi dagıtıyorlar olmasınlar.

Önce Bakan, 2024'te imtiyazı uzatacagız dedi, çok etki yaratmayınca sonra dün ceo nun tüm tuşlara aynı anda basar gibi şirketle ilgili tüm haberleri birden masaya koyması bana biraz tuhaf geldi ama hisse yine de tavan olmadı..

Tüm teknik göstergeler, korelasyonlar al al diye bağırıyor ama ortada ele avuca gelecek yeni bir şey yok..

Hisse beni al al diye diye ışık saçıyor ama sağda solda forumlarda hisseyi konuşanların sayısı 3-5 kişiyi geçmiyor..)

Burada, al bu kirazdan kalmaz birazdan formasyonu var sanki)

Ellerindeki mal bitene kadar müzik devam eder de sonrası??

Umarım bu yüksek enflasyon ortamında mal taşıtacak yeni adamlar aramıyorlardır.

Hisse ucuz mu cok ucuz ama bu ucuzlugu ortada kaldıraç tek gercek, giderlerin düşük net karın yüksek olduğu bilançolar göndermek.

Spekülatif haberler ile gittiğin gibi geri gelirsin..

Yukarda yazdıklarım noktasında umarım yanılırım ve tahta yukarı gitmeye devam eder, hissedeki yatırımcılar zarar etmez . Ancak bu hisseye hakim yerli ve milli şebeke ile ilgili fikrim değişmeyecektir. Yaklaşık bir yıldır bu hisseyi takip ederim ihlas tahtasından hiç bir farkı yok benim için.. Yazdıklarım beni bağlar ve kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi içermez.

5. Koçun fordu siyasilerin telekomuna karşı kasımın başından bu yana %30 değer kaybetti.
    her yerden demettü kazandırır mı?
    29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026

6.  Alıntı Originally Posted by makulyatirimci Yazıyı Oku
    Koçun fordu siyasilerin telekomuna karşı kasımın başından bu yana %30 değer kaybetti.
    kocun fordu sene başında 500 tl di şuan 800 tl

spec telekom sene başı 28 tl di şuan 25 tl...

Dolar bazlı kıyaslamayalı bile...))

İddia ediyorum normal bir yatırımcı gitsin bu fiyatlardan yüklü telekom alsın, bir şekilde hisseyi 20 altına çekerler)

7.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    kocun fordu sene başında 500 tl di şuan 800 tl

spec telekom sene başı 28 tl di şuan 25 tl...

Dolar bazlı kıyaslamayalı bile...))

İddia ediyorum normal bir yatırımcı gitsin bu fiyatlardan yüklü telekom alsın, bir şekilde hisseyi 20 altına çekerler)

Son bir yıllık durum bu şekildeyken, pandemi dibi referansla bu iki şirketin performansını merak ettim.))

ford 33 lerden 953 lere gelmiş.. 29 kat.. Temettüler hariç sanırım..

ttkom 4,29 dan 27,88 zirveye gelmiş. 6,5 kat...

Bir koç şirketini, spec kamu şirketi ile kıyaslama gafletinde bulunduğum için sayfayı okuyanlardan özür dilerim)

Evet endeks sert satış yedi
    Hissede doğal olarak aşağı saldı ama 50 gunluk ortalama altına gelmedi bile
    Ve en düşük seviyeden 60 kademe yukarı çizdi
    Şimdi sıra bende diyor Telekom
    Sadece fort değil tüm araba sektörü 30 50 kat arttı
    Şimdi faiz 40 olmuş kim araba alır bir de araba masrafı çıkarır.
    1 miluona araba alan mi 40 milyar mi kazanacaksin hangisi cazip

Sayfa 410/584 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •