5.50 yi geçseydik en azından...Yarın MB nin inadı tutar terse getirirse yarın kaybedeceğimizi kazansaydık bari
5.50 yi geçseydik en azından...Yarın MB nin inadı tutar terse getirirse yarın kaybedeceğimizi kazansaydık bari
Sanki yeniden 5.10 lar görülecek gibi yazanların dayanağı nedir
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.................................................. .................................................. .......
......................................
İleri demokrasi
Bağımsız MB
Iyi ekonomi yönetimi.
Yabancının yatırım yapması için her şart mevcut. ( Dolara tabi)
Ne bekliyorduysak.
Yabancı doları ne için alıyor ben onunda anlamıyorum, yurtdışında alacak yer yokmu, sadece bizdemi satılıyor dolar ? aldığı 1 dolar sattıgında yine 1 dolar, Tl karşısında kazanmasının adamlara faydası yok, tl ile işleri yok...
Doları alıp zıplatan yerli yatırımcı...Akbank satıp dolar alıyorsa ve ülkesine dönüyorsa zaten külliyen zararda, 5.20 ye akbank satıp 7.90 a dolar alan yabancıysa zerre akıl yok demektir
Yerlinin alımı zaten durumun daha da vahim olduğunu gösteriyor. Kendi parasının değerini koruyamayacagindan emin olduklarını gösterir.
Yabancı olsan mesela; Doları yılbaşında aldın. O yükseldikçe hisseler düştü. 4 kusurlardan banka aldın. Daha çok hemde. 6 -12 ay sonra hisse oldu 8 lira.Dolar da ilelebet yükselecek değil.Zaten hisseler iyi yükselince genelde dolarda stabilite veya düşme beklenir.Hisseyi 8 den bozar dolarını da makul fiyattan alır gider.Katlamalı kazanç.
Değişik versiyonları vardır bunun benimki bir örnek. Dolar satar gayrimenkul alır.
Önemli olan Dolar/Tl ye yatırım yapınca kazanması adamın. Gerisini her şekilde değerlendirir.
Osmanlı yatırımdan akbank aldım.. 5..33 stop koydum gerçekleşmemiş.. Aradığımda alıcı yokmuş dediler.. Bende 5.33 gördü 5.34 oldu 5.35 oldu dedim.alıcı olmasa o fiyatlara gelmezdi dedim bende... Emir sırası kaçıncı sırada acaba dediler.. Vs.. Vs.. Bankadan iyi zarar ettim.. Stop emrini görmedi diye..
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başına böyle bir durum gelen oldumu
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri