Ali Kemal Bey’le arada konuşuyoruz. Son mailim bu şekilde ama bu sefer cevap alamadım…
Ali Kemal Bey,
Nisan ayında bu şirkette 5.senem dolucak. İnşaatın ve öncesinde her an şirketteki çoğu çalışandan daha çok çalıştım bu şirkete. Davalar oldu, ruhsat problemleri oldu, falezi osu busu zilyon tane şeyle uğraştık. Geçen sene 1600 olan hisse senedimiz, şuan 800 bandında geziyor. Enflasyon, faizi koyduğumuzda en dibinde 2300+ bandında olması gerekirdi. Çünkü o zamanlarda da otelin açılmasına 3-4 ay kalmıştı, şuanda da öyle bir durum söz konusu. Bu arada şirketin tahsisliden yaptığı parasal zarar da yatırımcılarınızla aynı. Sadece azdan az, çoktan çok gitti.
Ben, benim ailem ve çevrem dışında kaç tane yatırımcınız kaldı ki hala kaçamak cevaplar veriyorsunuz. Koç Holding’in borsaya açık şirketleri paylaşılırken Maalt paylaşılmıyor bile. Yatırımcılarda o kadar yok bu şirket senelerdir. Gerekli bilgiyi ben faaliyet raporlarından ve kaplardan alabilsem zaten sizi neden rahatsız edeyim? Dediğim gibi inşaata baktırdım, çalışan yok denildi. Planlamanız ne şekilde bahsetseniz, bir kere olsun Maalt yatırımcısına elindeki kendi değerlemesi dışında bir somut yanıt verseniz bir şey kaybetmezsiniz. Ercan Bey hiçbir şey bilmiyordu, İnanç Bey her zaman üstten ve dümdüz cevaplar veriyordu, siz bu göreve gelince inanın çok mutlu oldum fakat sizin de cevaplarınızdan yatırımcıya yardımcı, somut bir bilgi almamız imkansız.
Saygılarımla.
İyi çalışmalar.
Yer İmleri